Bivši selektor odmara u Sarajevu
4
Sabit Hadžić: Teletović ima kvalitet za NBA ligu
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćemo li igrati piĆka mu m.a.t.e.r.i.n.a!!!
Mirza Teletovic i Edin Bavcic su najbolji poslijeratni igraci
ako sabit kaze za ocekivati je da ce teletovic u europi da ostane. edin bavcic nije u najboljih 10 poslije ratnih kosarkasa bez obzira sto je konkurencija mlitava. svi bih kosarkasi izabrani na nba draftu do sad su izabrani po potencijalu (visina+motorika) i jos nikad nije zaigrao bosanac u nba. Teletovic je najbolji igrac poslije rata u bih, ali ni hrvatska i slovenija nemaju boljeg. Teletovic je takav potencijal od 15. godine, a ostali Bih kosarkasi nemaju ni potencijal da u europi budu prepoznatljivi. Cinjenice, teletovic je toliko talentovan da ga ni nasa bosnanska organizacija nije mogla zeznuti, ali kao i na novog dzeku, dok se ne rodi takav talent i na novog teletovica cemo da cekamo. sabe haj u penziju molim te...
kako je ovaj sabit umjeren u komentarima.
Bavcic je malo vise od prosjecnog igraca..... poslijeratni najbolji igrac..po meni je Hukic, a Taletovic je vec sad uspjeo vise od njega. Sabe..dno dna kao trener a kao igrac vec vrijedan paznje.
nemoj mi ti davati komentare sviju ti!!
tako je to kad se odricemo nasih ljudi, psujemo dijasporu i cekamo izgradjenog covjeka (narodnim jezikom - guzovace, bez ulaganja) ne znam sta ocekujemo, da pljujemo nekoga i onda da nas taj neko predstavlja? pa nije niko sis\'o motku...
Da je ovo normalna država (a naravno nije) ovo bi bio sastav BiH: Mirza Teletović(Netsi) Bojan Bodanović(Miami Heat) Hidayet \"Hedo\" Türkoğlu(Orlando Magic) - inače rođen kao Hidajet Ramićević Mirsad Türkcan(NBA igrač,trenutno u Feneru)- Mirsad Jahović Hasana Rizvića Mirza Begić(Real) Emir Preldžić(Fenerbahce) Rober Robhart(Olimpija) - kapiten izraela inače Damir Markota(Zagreb) Ognjen Kuzmić(Golden State Warriors) Nihad Đedović(Barcelona-Unicaja) Fran Prilepić(Bilbao),......... PA GDJE BI NAM BIO KRAJ?
Pa znamo i mi da ima Mirza kvalitet za NBA! Jesi pametan! Pitam se imas li ti kvalitet za NBA! HAHAHA
divi mu glave!!!
Sabe neka te
bezveze zayebavate covjeka koji je jako strucno i mudro uveo duboku psihologiju u nacin vodjenja ekipe jednom recenicom \"hajmo igrat u pm\"
ma hajmo ba ljudi igrajte normalno hahaha
Šta se ti Sabite razumiješ u košarku???
Dalabu i ljakse