Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sejo Bukva bi bio bolji izbor. Raza takođe. Čak i Blaž Slišković aj tinks.
Otpao Boza Maljkovic ...hehehehe
Ako je sjedeća košarka, proći ćete sigurno!
I ja da sam birao, izabrao bih Sabita. Ako se gleda odnos ulozeno-dobijeno, on je najbolje rjesenje. Sa njim ce ozivjeti stari duh uspjeha bh kosarke samo da mu se odazovu svi igraci. Ja na njega nekako gledam kao na uspavanog ratnika junaka iz davnih slavnih vremena, koji se budi i dolazi da spasi svoju vojsku i vrati je na put stare slave. Nadam se da ce biti tako, Sretno Sabitu.
Ajd nije lose...nego prelose hahahahahha
E moj Sabe, nisi se trebo uplitat u ovo al eto s tobom je bar repka igrala na EP redovno! Puno srece u radu...
Hajmo Sabite uradi nam nesto sa repkom imamo perspektivne igrace mlade mislim da je moguce uraditi nesto s njima.. Sabeta i Papeta za predsjednike drzave.
Sabe,pa dobro je ovo...Sretno,uradi to kako treba,odvedi Bosnu na veliko takmičenje...
oo gdje si hitler,,,neki dalji rod gospodina hitlera
Sabe je bio trener za njegovo vrijeme siljili smo hrvatsku litvaniju njemacku ma ko god nam je dosao pognute glave se vracao iz skenderije Moja prva kosarkaska utakmica na kojoj sam bio, bila je ona u skenderiji izmedju nasih i hrvatske 97 haman godine Nikad to necu zaboraviti :)
sabe ukoliko ne skupis najbolje igrace od posla nema nista...opet cemo se provaliti...sa najboljim igracima mozda i nesto uradis...sretno
mislim da sam dovoljno rekao sa nadimkom. ipak, Sabe je bio veliki igrač . iza sebe ima olimpijadu i brojne druge teške tekme kada se igrala u BIH košarka...
neodoljivo podsjeca na hitlera
ja sam konjina prava.nisam uspio odvest repku nigdje.Cak sam je dobro upropastio.Zasluge pripadaju meni.Hvala lijepo. Potpis Konj nad konjima Mensur Bajramovic
dobro doso sabe! za tvog vakta smo bili redovni ucesnici evropskih prvenstava i derali guzove hrvatskoj,a bogami i litvaniji.