Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ih dobri smo mi vidi makedonaca sto valjaju bedeme ispred sebe
@srblje brate ti vidim ne znaš matematiku. Sad će tebi Voja objasnit. - bosna je srbija = srbija je bosna. e sad. bosna=srbija ti je isto drug moj neuki rode isto ko i srbija=bosna. Ne kontaš? Paj sad, ako je 2=2 onda je i 2=2 ! Haaa, nije teško jelde. Daklem, čovek verovatno misli na onaj naš dogovor. Tvoja kraljevska loza se meša sa našom Stamenkom da bi se obnovili Veliko Srpsko Carstvo - Bizantija, neki kažu. Pa kave veze ima dal je Ti+Stamenka oli Stamenka+Ti. Zamori me ova matematika. Baš je velika nauka, al ja sam skonto zarazliku od tebe @srblje neuki. Što i ti ne odeš u večernju ko ja pa ćeš znat sve?
opasni ovi finci
@srblje,znaci jovanu prepuštaš meni xD
@srblje,taslačiš li još uvijek onu jovanu djordjević iz east sarajeva xD
kakva glupost i razlika u ove dvije grupe što su spojene i one dvije gdje su Španci, Srbi, Francuzi, Litvanci, Nijemci, Turci... Oni bukvalno treba da se bore za prvih šest mjesta a ovi iz druge grupe za sve ostalo ispod... Čuj Makedonci osigurali 1/4 finale?!?!?!
-bosna-je-SRBIJA-