Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sabit Hadžić je kreten, jer počinje petorkom s kojom više nikad neće početi, a i Kenan je isti kao i on \"drvosječa\". Protiv Ukrajine ekipa je imala i glavu i rep a protiv Mađara\"strašnih\" su igrali kao slonovi.
Naši se trebaju isključiti iz svih takmičenja i novac koji bezveze bacaju trošiti u neke korisnije stvari. Jer, ni ovako nema nekog hajra u njima.
zreli smo za B Diviziju
Realno nasi momci i ne mogu bolje. Dali su sve od sebe. Jedna mala stvar im fali da bi otisli na EP. Stvar se zove kvalitet. Vecina nasih igraca stagnira u svojoj karijeri vec duze vrijeme. Za nadati se da necemo ispasti iz a divizije. Ako je ovo najbolje od nase kosarke onda smo stvarno jadni. A Madjari su dobri kosarkasi kao sto smo mi vaterpolisti.
Pa jeli igrao onaj americki-bosanac Hajro Domercant???
Lazni pipo ja sam tvoju mamu gu.zio onako stojeci.... BiH4EVER !!!!!!
Pa razvalili nas pa se neko čudi......ko da smo bili svjetski prvaci pa eto sad nas tamo neka Mađarska pobijedila.....svi naši \"sportisti\" su samo medijima nafurani gulanferi koji misle da njeguju tekovine slave bivše Jugoslavije u svim sportovima....čast jedino pravim sportistima, reprezentativcima sjedeće odbojke koje treba izdvojiti iz svih \"ostalih sportista\" iz BiH
Što nije igrala Raza Mujanović?
Pa ako su Madjari evropski vrh u kosarci sta su onda selekcije Španije, Srbije, Hrvatske, Turske, Slovenije, Rusije...?!?!?! Ipak se nadam da se šališ!
ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
@@epicurus sta se smijes papak jedan madjari jesu jedna od najkvalitetnijih kosarkaskih ekipa starog kontinenta. kako bi nas inace pobjedili da nisu? nejmate vi pojma pappci i provincijalci. zato cemo makedoncima i onim englezima odrat guuzove
Zemljo Kulinova kroz stoljeća mnoga Nakaradnu stvorišmo te bez straha od Boga. Kantona je deset, entiteta dva Tri su člana Predsjedništva, bezbroj funkcija. I Visoki predstavnik je najviši od svih, dobro nam ga čini svima, pa zasluži stih. Bosno, mila mati, Hercegovino, oprosti nam mila mati što postojimo. Ti ćeš zemljo vječna biti, a mi gnojivo.
kako se igra http://sport.blic.rs/Kosarka/182757/Srbija-pobedom-nad-Turskom-osvojila-Istanbul-kup
Da su nas nakantali sa 50 razlike alal im vera za himnu! Imaju cevape u Zelji od mene kad dodju na gostovanje... :))
Ma neka smo izgubili ali kapa dole Madzarima za himnu : )