Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Demonstriramo silu
Djesi ba Sarane. Otkad tebe nema. Da nisi bio sta hasta.
Dobro si bogami. Mene da Bog da sta zapadne od odmora ovo ljeto. Sta ces tako mi pao grah :-(
Šta djeca rade, pa to je neviđeno, ogromno! Nema nas šaka jada, ali valjamo vala sve odreda... Svaka čast djeco draga!!!!!
test
" bond071 Srbija prestaje biti konkurentna u svim popularnim sportovima. Srba nece biti na mapi za 20 godina. I ona djeca fubaleri ce na splavove od sledece godine." da srbija prestaje biti konkurenta u svim sportovima, samo trenutno ima: - najboljeg tenisera i SPORTISTU svijeta, No1eta, top20 tenisera viktora, zatim jednu 6. i jednu top20 teniserku, anu i jecu. to je sto se tenisa tice. - aktuelne vicesampione svijeta i sampionke evrope kao i U23 sampione evrope u kosarci! - aktuelne vicesampione muske svjetske lige i bronzane djevojke sa evropskih igara u odbojci! - aktuelne sampione svjetke lige koji igraju i finale SPa veceras u vaterpolu! - U21 sampione svijeta u fudbalu! - aktuelnu olimpijsku sampionku, mandicku, u tekvondou! - aktuelnog svjetskog sampiona, stepaneka, u rvanju! - u posljednjih par godina medalje sa najvecih atletskih takmicenja - bekrica, kolasinca, spanovicke, dudasa, jelace... - najjace basketase 3x3 na svijetu! - strelce, kajakase, karatiste itd.... itd....
koja je ono srbija u grupi???? kojim rezultatom Bosna pobijedila srbiju????? 79:59 !!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovo je bosna i hercegovina svi za jedan tim i onda haramo. Dusmani djele narod iz interesa i kad jednom narod skonta snagu zajednistva niko nam nista nece moci. Nazalost prvo imamo zadatak da eliminisemo ovce na svim stranama kao i njihove cobane. Nadam se da ce se jes met om uspjeti u tomw. MOMCI KAPA DO PODA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*da cemo jednom ...
ne moram ni pogledati a znam da je musa najbolji igrac. ekstratalentiran suter i asistent. treba jos ojacati, ako zeli i u NBA.
Bogme, ma nije ni trebao ići tamo !!! OVO JE DATO OD KUĆE !!
Kad Musa dere jarca,bio srpski il talianski rezultat isti.
musa dere jarca
Varaga90 Najrealnije, djeca - građani BiH. Pasoš im tako kaže - i navijači!
Svaka cast zmajici Ponos BiH
Ma daj opet zlato :p...2 x u 20 dana!Zmajici nasi volimo i mi vas neopisivo
TTTTOOOOO MOMCI.....SVAKA CAST.......POSLE ORLICA SA 20 RAZLIKE SAD I ZABARI....ALORA CESTARE....
Varala arane,prati malo čovjek reče da će momci iz naše zemlje tj,Bosne i Hercegovine preci da igraju sa one strane Drine a ja koliko znam geografiju granice BiH su poznate.oni koji nastupaju za BiH su Bosanci i Hercegovci.vozdra
Što je Srbija sada u košarci, mi ćemo biti puno jači za 3 ili 4 godine. Naši omladinci k\haraju.
vise talenta trenutno hrvati imaju realno, ali da i vas cekaju medalje, vrlo vrlo vjerojatno
Hrvati su sada jaki, a ko ima više talenta pokazuju rezultati. Ne upratih Hrvate na EYOFu i Eurobasketu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne kontam zar nas ne naguzise hrvati i turci prije 2 sedmice
Šta si ti pratio,bocanje?Kakvi bolan Hrvati
Šta si ti pratio,bocanje?Kakvi bolan Hrvati
PRIKAŽI ODGOVORE (4)