Wall Street Journal o bh. košarkašu
0
Reggie Evans: Teletović će uskoro pokazati šta može
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo što mirza sad pokazuje je ODLIČNO jer nova je to liga najača na svijetu navikli smo se da u španiji daje puno ali ce to doci s vremenom i u NBA SRETNO
Može postati veoma dobar. Kad je dobar onda je dobar ...
Ne sumnjam da je Mirza motiviran i da će doći do izražaja, ako dobije priliku. Njegov problem je što je kasno otišao u NBA. Nowitzki i Bargnani su u NBA otišli jako mladi, sa 20 ili 21 godinom, pa su imali vremena da se razvijaju kao igrači. Mirza je otišao kao već formiran igrač sa svim dobrim i lošim stvarima iz evropske košarke i biće mu puno teže prilagoditi se. Ali veliki je radnik i siguran sam da će izboriti svoje mjesto u NBA.
Ako se pokojni Dražen Petrović,onakva igračina,onako uporna mašina za davanje koševa nije odmah prilagodila na NBA,onda je sve jasno.Sve je drugačije.Godinu dana u Portlandunigdje ga nije bilo,a onda u Nju Đersiju...proradit će Mirza kad tad.
Vidjeli su u njemu igraca koji ce sutati kad ne treba trice i imati prosjek 1 od 8 pa nek i dalje suta iz nemogucih pozicija bio bi jos veca igracina da je vise timski igrac a ne da se zajefrkaje ko u repki
Čuj proslavljeni NBA igrač Regie Evans...hahha
@istina,biti turcin ili srbin nije sramota,to su veliki narodi,ali biti p o t u r i c a je zaista degutantno i razocaravajuce hihihihihi
Upravu je cojk hehe i ja kad sam tek dosao u USA nije bas sve bilo sjajno, ali sa trudom ja i par moji havera za nepune tri godine smo preuzeli grad od 300 000. Sve ima svoju cijenu jedan od tih havera je ubiven, drugi dvojica protjerani, ostali smo samo nas dvojica bosancerosa i brat srbin podpomognuti dominikancima. Gadro,prostitucija,ucjjene itd. business buja.
Halo ba levati, Ameri imaju uzrecicu \"If it\'s good, it\'s good\", sto se prevodi kao \"Ako je dobar, onda je dobar\" sto iskljucuje daljnju raspravu o tome. E sad ko je kriv nasim blesanima sto prevode i engleski sa google pomagalima.
kloc na kvadrat
jedan od komentara na jednom srbijanskom portalu, dakle i oni sami priznaju ko su i sta su Pa Srbi su zapravo Turci. (Sulejman, 12. novembar 2012 18:09) # Link komentara Preporučujem (+42) Ne preporučujem (-37)
Ako je Reggie Evans proslavljeni americki kosarkas, onda sam ja commi!
kad je dobar onda je dobar xD
Pomozi Reggieeeeee!!!!!!!!!!!!!
Daj Boze