Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje je ipak u pitanju moderna košarka.... Ne treba ni upoređivati!
i klix je saznao sinoć kad je reporter isto rekao...
Jao gdje ovo izvukoste. Prejako
IGRALA JE I BOSNA DOK SE DINO IZ SDA NIJE POJAVIO.
Lik je bio manager Bosne = neuspjesan. Bio je vlasnik ili menadzer par restorana = neuspjesan i duzan. Kandidat za nacelnika opstine Centar ispred SDA sa svom ogromnom logistikom i parama protiv onog bezlicnog Becirevica = poraz. Dva neuspjesna braka - vani bi to bio veliki problem, ali ne i kod nas. I sta gledamo trenutno oko njega? Bolje ne spominjaiti.
Naravno da se sjećamo, a sjećamo se i kad je u zadnjoj tekmi u prepunoj Skenderiji Bosna dobila Albu 15+ razlike što nas je odvelo u nokaut fazu. Kasnije su igrali protiv Gran Canarije, njih smo čini mi se u Skenderiji dobili 8 razlike, al' smo u revanšu u Španiju izgubili 15-20 i tu je bio kraj Bosnine bajke, nakon toga je ubrzo uslijedio i raspad.
Gdje Dino dođe tu trava ne raste!!!