Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Pored mene je momak iz zemlje koja je ratovala sa mojom zemljom. Za mene, on bi trebao biti negativac, ali mi smo prijatelji", kaže Čahtarević. "I ja osjećam isto. Ponosan sam na svoju zemlju i naslijeđe. U Ameriku dolazimo iz različitih kultura i to je ono što je dobra stvar", kazao je Šaraba. Nije ovo nikakvo prijateljstvo.. Samo procitajte ove kljucne recenice
"I ja osjećam isto. Ponosan sam na svoju zemlju i naslijeđe. U Ameriku dolazimo iz različitih kultura i to je ono što je dobra stvar", kazao je Šaraba Iz razlicitih kultura jel? Pa nisi iz Kongo nego iz susjedne drzave !
Halo, pa i Sarabe su iz Bosnee! O kakvim djecacima iz dvije razlicite drzave pricaju ovde? A ja misle na RS i Federaciju :P
Nemojte bogohuliti živi bili,jedini koji sa njima dvojicom može stati u isti koš sa ovih naših prostora je Toni Kukoč i to je to.
Ja, koja vi SR.NjA pišete.
Pa kako to da uvijek bh-novinari potenciraji neko bratstvobi jedinstvo. Umjesto da ONI nas traze za i zvinjenje uvijek bosnjaci neka bratstva i gluposti stvaraju. Dodjte vise pameti , da se sutra zarati sve bi opet isto bilo. Negovorim ovo zato sto mrzim nekog vec sto je to jednstavno tako. I novinari prestanite ovakve gluposti valjati i potencirati.. NEMa OD TOGA NISTA. Mi smo narod koji stradao i opet trazimo ljubav od onih sto nas ubise.. Nek bude obratno..
Razlicita kulura? Jedino razlicito u zemljama ex-YU je religija, svi smo mi isti, Srbin, Hrvat i Bosanac. Bitno je da se ima sta za pojest, popit i sta za sprcit, a i BMW-e po mogucnosti. Ruku na srce, mi smo svi ista stoka, koja ne razmislja svojim glavama.
Koja patetika i glupost,dno dna!
"Poput one o Draženu Petroviću i Vladi Divcu".Kad se raspiri nacionalizam i zavrsit ce isto kao sa Divcem i Petrovicem.Nek zapocnu temu o ratu i prijateljstvo bi im zavrsilo u roku pet minuta.To opet nije pravo prijateljstvo a i premadi su da bi i znali to.
Mislim da je htio reći da općenito u Americi žive ljudi različitih iz kultura.
kAKVI ONI DALEKO SU ONI OD BILO KAKVE USPOREDBE SA DIVCEM I PETROVICEM PO BILO KOJOJ USPOREDBI...
Bravo za admina,nek si stoku(weley)izbriso,znaci ovo nije suplja o IP adressama i govoru mrznje. Nadam se da ce isti kriteriji vaziti i za poskhokhovce i ove sa romanije.
Ma velika glupost, pokušava se napraviti senzacija gdje je nema.Pustite momke neka treniraju i igraju košarku a ne pokušavajte od njih izvući rečenice koje vidimo u tekstu, za koje čisto sumnjam da se ovakve ako se tačno prevedu!
Đe si wesley majci muzh bio,ti pricas o Europii a goveda ti pod prozorom pasu.