Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoooooly Shit !!! Nisam ovo očekivao da pravo kažem. Makar, kad se pogleda nije ni nelogična odluka. Prstene je osvojio s Miami-em, i to dva, i pritiska na tom polju više nema. A i trenutno je veća perspektiva u Clevelandu nego u Miamiju. U Miamiju Wade ima problema s koljenima, Bosh nije dobar ko što je bio u Torontu, da su zadržali svu trojicu nema mjesta po salary cap-u za još nekoga tko bi unaprijedio momčad koja je realno gledano prešla svoj zenit. U Clevelandu je Kyrie Irving, Tristan Thompson, Dion Waiters novi prvi pick Andrew Wiggins, jako mladi i perspektivni igrači s time da je Irving već All-Star. Još od veterana treba dodati Luola Denga i Andersona Varejaoa i to je sve u svemu daleko jača momčad od svih koje je Lebron imao oko sebe dok je bio u Clevelandu. Još kad se doda povratak u "rodnu grudu" i sve dobiva neki veći i ljepši smisao.
Objasnio si
Al stvarno kad se pogleda tko će sada igrati u Clevelandu sa LeBronom, a tko je igrao prvih 7 godina prije nego što je otišao u Miami, to je dan i noć razlika.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
R.I.P Heat fans(2010-2014)
Ne shvatljiv potez. Clivlend nema sampionsku ekipu, ako u Majamiju nije uspjevao osvajati naslove koliko je milsio da ce, ne znam kako ce to uraditi u Clivlendu.
Postoji prica da ce Wiggins (+ jos jedan igrac) biti trejdovan za Kevina Lovea.Ne znam koliko tu ima istine,ipak je Love jedan od najboljih NBA igraca a Wiggins talent koji prvo mora da se dokaze,ni tekmu u NBA odigrao nije
Čovjek. Jednostavno voli da.mu se spominje familija. Sad je red na floridu da to čini. Ping-pong.
prva ljubav zaborava nema clevlend ga je stvorio i lijepo je kada se klub koji ti je mnogo dao ostane ne zaboravljen.
Nije lako izdrzati pritisak u Miamiju, ipak to je bio Real Madrid NBA kosarke. Kada zvijezda predje u tim pun zvijezda onda to nije lako za njegov ego. Svi su oni isti, bolje biti kralj u selu nego samo jos jedna karika u timu snova. Realno Cleveland je sada i bolja ekipa od Heata sa Irvingom i jos nekim nadolazecim zvijezdama, LeBron ce im biti jedini uzor, nesto sto je on sanjao jos od kad se divio Bullsima kao klinac. Ne propusta se to tek tako..
Ovako ce i Dzeko sada nazad u Zelju.
Prije da će nazad u Teplice, na Grbavici su rekli da je bez talenta. Isto kao i Jusuf Nurkic koji nije mogao zaigrati nigdje u Bosni od silnih talenata.
Pisao sam vise puta,da bi bilo lijepo da se vrati u Cavalirse,da im se oduzi(ipak je kod njih poceo Nba karijeru,ali jednostavno nije imao dovoljno dobre saigrace,iako ih je jednom skoro pa sam uveo u NBA finale)i da pokusa bas sa Clevelandom da osvoji prsten.Evo,ispunila mi se zelja,a mislim da ce sa Kyrie Irvingom da bude obar tandem,i ima tu jos nekoliko mladih pojacanja,mislim da "Kralj" zna sta radi.Neka je pobjegao od one pozorisne atmosfere u Miamiu.
Goat
Koza
King James
KING MIRZA TELETOVIC, a ovaj james je smece
jeste jeste, James je smece, a Mirza je kralj NBA....................... jbt kakve sve budale imaju pristup internetu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)