Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveći trener otkad ja pratim košarku. Iz svakog igrača izvuče ono najbolje, svakom nađe ulogu, ali niko ne odleti u nebo. Volio bih da je Teletović imao priliku da ode u SA, mislim da bi prsten bio zagarantovan.
JEDNOSTAVNO POGLEDAJTE ČITAV VIDEO NEĆETE SE POKAJAT https://www.youtube.com/watch?v=XBZTPtENQCY
To i jeste cilj uspjeha, dok god ti budes imao strah npr. Ronalda izvuci u 60min iz igre jer nista nije pokazao pa ga tako kazniti, nemas ti sta traziti na klupi onda, jer ako ne smijes da se zamjeris najboljim igracima nema tu sta pricati...ti si komadant oni su vojnici... i na kraju utakmice ili na poluvremenu da ih izgrdis dobro za sve lose poteze...ako ti ne smijes onda nema ni uspjeha...i naravno da ih tretiras sve kao jednog...nema Ronaldo je Ronaldo po moze mu se..ne moze..
Steta sto ne postoji mogucnost da trenira ibrahimovica, pa da vidimo sta onda prica :D
Nema to veze..to ti je u startu kako se postavis u timu..ili ces biti autoritet i svi cete slusati ili ce vidjeti mlakonja radimo mi sta hocemo... vidio si kako je Ferguson sa takvima radio pa i Bekama kopackom gadjao i otjerao ga iz kluba na kraju jer je mislio da je nedodirljiv jer je Bekam..sve je to do trenera
GP: TP! TP! Over here! TP: What? GP: You're doing great.
ludi srbin :)
@infarkt ..on sam sebe zove ludim srbinom...a tako ga zovu i amerikanci....
@infarkt Pa nije srbin.on je amerikanac, otac srbin mama hrvatica..dakle ima i pola rvackih gena :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)