Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u cemu je problem...pa vakcinisan je i on a i striptizete su visestruko vakcinisane...
Vidi one šta radi na patosu, gluho bilo. 😁
pala opklada da ne moze 20 sklekova napraviti...
Pametan frajko uziva u zivotu. Sta treba? Da sjedi kuci hahahah
Covjek zivi zivot i tako treba!
kakav je to zivot konjino, imas zenu i troje djece i zabavljas se sa striptizetama, nije ni u hricanskomm ni u islamskom duhu, a ni morlano ateisticki nije normalno.
Black Lives Matter
Borac za socijalnu pravdu.
Blago mu se
al' se brat uradio 😁
pustite covjeka neka se provodi kako zeli za svoje pare
Zamisi da ovako sebija tverkuje 🤣
A tek Dusanka Majkic il Milica Markovic 😆
"Dobro jutro", napisao je Pierce jutros na Twitteru, a ispod objave već nema hiljade komentara Valjda već ima hiljade komentara ...
i mi bi po BH ovako ali nam society ne dozvoljava, jbga. Ali svi ovakve zene volimo, realno. Samo drzimo u sebi kao da to ne valja.
Licemjerje, 90% ljudi bi isto radili da imaju priliku i novac ali glume moralne vertikale da bi se osjecali bolje jer si ovakakv provod ne mogu priustiti. Tuga je sto su neiskreni prema sebi.
pa sta,hoce covjek da se provede