Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BAČVIĆ????!!!!! Pa ima li iko u našoj reprezentaciji da gleda ove igrače??? Pa taj frajer nije ni za bočanja a kamoli za reprezentacije... Ko li ga drži samo da mi je znati, pa da ga je i Aco morao sačuvati u prvih 12... Svaki od ovih koje su otpisali je bolji od jebenog Bačvića!!!
Ne mogu vjerovati da nema stela ni u nasoj repki sve dok kralj svih lipa Bavcic igra i dalje bez problema, treneri se mjenjaju, ali on uvijek ostaje, mora da je drugi Jordan u pitanju, samo mi to jos nismo uspjeli skontati. Zamisli njega i Wrighta u istoj ekipi, ko nebo i zemlja, gdje je to jos moguce, zato i necemo proci dalje sve dok nam u repki ne igraju najbolji nego najgori i prosjecni igraci. Aco, nemas ti 12 igraca da ih vodis na prvenstvo, imas samo jednog sposobnog tamne puti koji zna igrati, jedino da ga jedanaest puta kloniras, onda bi imao ekipu. Drugim rijecima, nakon prvenstva ostavka ti ne gine, kao sto je i do sada bio slucaj.
lijep,ljepsi,Bavcic
Ooooooj pa kako ovaj Bavcic uvijek igra i ostane u ovih konacnih 12, meni nikako nije jasno. Frajer je najgori poslijeratni bh kosarkas - ali redovno zabetonirano mjesto u reprezentaciji. Pa jel to nema bolji igrac od njeg ?? Smijesno i zalosno. Davnosam ja rekao, dok on ne okonca karijeru - mi necemo naprijed.
Daj nemoj zajebavati, možda fuli prvih 20-tak šuteva, ali zato kad ga krene, svaki sljedeći udari u obruč..
Mislim da mi kao navijači ne trebamo puno očekivati na EP, jer ako ćemo iskreno, Teletović u lošoj formi, Đedović uvijek solidan, ali nije kvalitet kao Mirza, ostali su solidni igrači, nemamo dobrih šutera, plej nam je krizna pozicija.. Ipak, jedno je sigurno, da naše vrijeme što se košarke tiče tek dolazi, oni pravi igrači koji će biti jaki na svakoj poziciji su u mlađim selekcijama i uskoro ćemo imati još bolju repku..
http://www.adriahosting.org/
MOGLO JE I BEZ BAVCICA...HAPE JE PRAVO A I POJMA NEMA........
Teško da će šta bit u ovakvoj grupu ali eto... Ako Teletović odigra dvije maestralne partije (ne protiv Latvije) sve je moguće. Latvija se i onako raspala, najbolji igrač im je povrijeđen, tako da bi se to moralo dobit.
sretno momci