Optimizam među košarkašima
53
Petrović: Kvalifikacije ćemo proći bez problema
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@gOJKARA Bravo majmune, bas si ih ponizio, a sad hvataj bananu
Novinare je zanimala situacija u vezi sa Adamovićem, Mitrovićem i Pašalićem. \"Petrović je imao problema sa stopalom, ali je počeo trenirati.\"
oni su grupa C, i to nista ne znaci, imamo strasnu i kadetsku i juniorsku reprezentaciju, koje ce aBd izboriti A diviziju A Teletovic i kompanija nadamo se otici na europsko pa da ih sljedece godine bodrimo u Sloveniji
na prvenstvo će se plasirati jer je grupa laka, ali naša košarka NE POSTOJI. pogledajte lijevo vijest: mladi košarkaši igraju c grupu prvenstva evrope. to dovoljno govori o budućnosti. realno, osim teletovića nemamo ništa, ali bukvalno ništa.
I prestat pusit !
Ako se pokazemo ovaj put pocet cu vjerovat u boga :D
svaka cast selektoru,dugo nisam vidio ovoliki optimizam..nadam se da ce ga podkrijepiti dobrim igrama...Momci sretno!
BOSNOOOOOOOOO!!!
@Makee August
ja nikad opusteniji nisam bio. .. Aco zna sta radi imamo finu ekipu ... bit ce prava ljepota gledati lijepu kosarku ... ACO = MAESTRO
Kad pocinju kvalifikacije ?
Aco ne reci dvaput; prvo skoci pa reci hop. haj da vidimo i to cudo, posto iskreno kao trener nisi postigao nikakve rezultate u Hrvatskoj. volio bi da budem u krivu.
ma vidis da su on i njegov buraz Sejo pustili korijene, dovode lijeve igrace u repku, primaju pare i sta ih briga, njima nije nista strasno sto nam Portugal slozi 6 komada, ili sto nam reprezentacija koja je sluzila na euru kao kanta za nabijanje gol razlike hladno utrpa dva komada
Moonwalk na zenicki ( sabanski ) nacin : http://www.youtube.com/watch?v=PUwTmzrRLLU&feature=player_embedded
Rekao je to isto i safet ubleha prije francuza.. Odlazi safete ubleho ma.t.ora dok nam i ove kvalifikacije nisi upropastio.