Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne mogu vjerovati da ove godine na all staru necu vidjeti imena poput Kevina Garnetta i Rajona Ronda. Zasigurno bolji od Nowitzkog :/
nisam znao da u kosarci postoje odbrambeni igraci?!!!! procitaj bar pravila sporta o kome pises odnosno prevodis!!! p.s. nakon dugo vremena nema duncana i garnetta :(((
All-star nije skup najboljih igraca, nego najvecih zvijezda. Zato je Nowitzki, tu, zato je Bosh tu, zato je Nash tu... Nije to statistika, nego gledaoci, pa onda treneri biraju po svom ceifu. Dirk je tu zato sto je velika zvijezda, zato sto je uzeo titulu, zato sto je na top nivou vise od 10 godina, i zato sto je fin momak i zlatan decko. To sto malo manje ubada zadnjih dana je manje-vise sporedno za All-star. A ono \"bek = odbrambeni igrac\" je jedna od boljih provala ove godine - a tek je pocelo! ;-)
najbolji od najboljih DN :)
Nowitzki haman obećao dio godišnje zarade svim trenerima. Ovosezonskim igrama sigurno nije zaslužio mjesto na All-Staru.
E kad pa.pak prevodi pa košarkaški bek ispadne odbrambeni igrač...
sad da je zasluzio dirk, bas i nije, ali eto