Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ne se*ite vise i vadjenje na ostale faktore sport je sprort s parama ili bez para izgubili su dobivenu utakmicu i zasluzuju kritike ko ih je*e i njih i vas koji ih pravdate.
svaka cast momcima, al jebiga sport je takav, nemoze se uvijek pobijedjivat.
Dečki,glavu gore.Vi ste naš ponos.Mora se nekad i izgubiti.Težak je put do vrha.Samo vi igrajte srcem,to mi,obični ljudi, najviše cijenimo.Samo naprijed.Volimo vas.
Ne može se u Europa sa suzama u očima, jer cmizdrenje nikom nije donijelo nikakav uspjeh. I ja bih danas cmizdrio da mi hoće neko platu dati zbog toga. Ali razumijem, još su to djeca i proći će dosta vremena dok sazriju kao normalna ozbiljna bića, koja će znati podnijeti poraz. Sve je to za dječurliju normalno, samo ne znam ko ih shvata tako ozbiljno, ali naravno narod se hvata i za slamku, misli sve je bajno a ustvari je sve truhlo
@cheschlyughar daj ti im reci sta i kako moze. Oni su djecurlija,kako ti rece,a tvoje razmisljanje je na nivou petogodisnjeg djeteta i jedino si ti smijesan ovdje.
@Dooado kompleksaš otpepaj u skokovima, uzmi šta za smiranje
Mogao bi se ovaj Musa malo spustiti na zemlju. Sta samo njega dizete ima jos igraca ali Bosnjo glupi kad se zaljepi za jedno ko tukac. Tako nam je i u politici..
Ovaj Pandza nek se dobro zapita kakav on to autoritet ima kad jednom balavcu od 17 gdina tj Musi ne moze naredit da ga slusa na zadnjem taj mautu kad imamo prednost ali eto malom zelim da se spusti na zemlju a pandzi nek se ne libi da zagalami da ne bi zvrsio kao pape...
"taj mautu" , sve si nam rekao ;)
hakliberi majmune citaj kako pises Vuk Karadzic
Samo naprijed uzdignute glave,u nove pobjede u budućnosti. Puna podrška i Pandži i momcima,umjesto našeg uobičajenog "pljuvanja" u ovakvim situacijama.
@danni kako to da je tvoj komentar nastao tridesetak minuta prije nego je objavljen clanak. koji s ti cak noris
@Psshh_HARDCORE Pa zato što sam ja napisao članak :).. Šala mala,naravno. Ne znam stvarno.Čim sam vidio tekst,stavio sam komentar,i par minuta poslije kada sam tražio tekst da pročitam i ostale komentare više ga nije bilo nigdje,sve do skoro.