Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma objavili bi mi, nego izgubi od Janka, da je bar od nekog Johhny-a, pa ovamo još Duda, Željko, Miloš Teodosić ... elem, ne mereš hina se kutarisati. Jazuk, jazuk.
Naslov je preloš. Prvo napiši realan naslov. Olympiacos je realno gledajući deklasirao Barcelonu od samo početka do kraja. Nikako im nisu dali disati, još da je Olympiacos neke šuteve pogađao pobeda bi bila mnogo ubedljivija. Ovako, članak je napisao navijač Barcelone, administrator na Barca-BiH. Što je presmešno, naravno čovek brani svoje. S realne strane, trebali ste dati da ovo napiše neko neutralan, tipa mene. Olympiacos se poigrao sa neki će reći najboljom ekipom u Evropi. Naslov bi trebao biti po meni, realno gledajući Spanoulis uništio Barcelonu, kao što su to svi realni portali napisali. Čovek je uništio malu Barcelonu i odveo Olympiacos na megdan sa CSKA. Ta tekma će biti poslastica, nadam se da će to napisati realni čovek, koji ne navija ni za jedne ni za druge. Veliki pozdrav!
imala je barca los sut za 3, i natezanja u fazi napada, ali za ovu pobjedu je zaduzen Dusan Ivkovic, cojek nije trener nego magistar trenerskih nauka. uspij je nadigrat tim ko je kvalitetom za klasu od njegovog, svaka cast gospodine.
satro ih spanulis.Pred kraj par poklonjenih faulova barci,al su fantasticno odifrali momci iz pirea.
kako je Djokica igrao danas protiv Tipsija?? kazu dobio ga hladno Djoki al ne vjerujem dok ne vidim, a i ovaj Klix. nista da objavi ccc
Vodili su od pocetka do kraja i zasluzeno prosli, Spanoulis igrac utakmice, medjutim prema ovome sto sam vidio u polufinalu CSKA bi ih ipak trebao dobiti u finalu jer su igracki i takticki raznovrsniji. Nakon sto je FC Barcelona ispao od Chelsea, uslijedilo je ispadanje rukometnog kluba Barcelona od Kopenhagena a sad i kosarkaskog kluba od Olympiacosa. Nece odbraniti nijednu titulu, zadnjih mjesec dana su jako losi dani za sportski kolektiv Barcelona.