Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OSTANI ACO
Pa ne znam ko bi drugo i dos'o da skoro dzaba radi, koja li to velika imena zele volontirat' ?
Aco da sam žena dala bi ti rupuci za BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
njega ne može niko nasljediti
Boljeg trenera,sigurno nismo imali.Ima li boljih naravno da ima ,ali u ovoj našoj deprimirajucoj neimaštini zaista ne vidim ko bi mogao doci za selektora .On je napravio cudo sa ovom selekcijom.Realno osim Teletovica i donekle Đedovica mi nememo igrace svjetske , pa cak ni evropske klase.Mladi igraci koje pojedini napominju još su daleko od kvaliteta potrebnog za neka velika dostignuca,Uostalom biti dobar u juniorkoj konkurenciji ne znaci i prenijeti taj kvalitet u seniorskoj karijeri.Zoran Planinic je u juniorskoj konkurenciji bio najbolji igrac svijeta u konkurenciji Vinsa Kartera.Šta je napravio Planinic , a sta Karter.Ja se nadam da ce aco ostati iako zbog hronicne bosanske besparice sumnjam.
safet susic umro
lahko je sada doci kad je Aco selektiro momcad ili kao sto nas narod kaze nakalemio.vremenom prikljucis Vrabca,Buzu,Nurkica,Halilovica,malog Djedovica i kasnije aBd Sulejmanovica. sada se nama nude velika imena,sada mogu i ja trenirati.gdje su oni bili do sada?
neka te jos.
Pa sta sad, Petrovic stvorio tim i sad kad se treba placati, neko drugi ce doci i biti placen? Petrovic mora nastaviti biti trener. Ako je mogao raditi bez love, mora raditi i za lovu. A to sto taj Harun govori da ce "pokusati" pronaci lovu, to "pokusati" nije dovoljno, ako ne moze, neka ide on i neka dodje onaj koji ce to moci.
Dajte čovjeku koju kintu više nema smisla pa nismo ni mi......
Problem saveza je novac,koga nema! Ne trener! Aco se dokazao i pokazao,zato ne vidim razlog zasto mijenjati nesto sto je dokazano dobro. Zato malo ne razumijem autora ovog texta koji kaze kao velika imena zainteresovana!? Pa ljudi, niko nece raditi za dzaba ili da mu neko kaze hvala ti majstore,super si to odradio! Za hvala se odavno vise nista ne moze kupiti..Zato ne znam koja bi to velika imena radila,slusajuci Harunove zalopojke,ne znamo kako,ali cemo nesto skontati..E pa,moracete nesto skontati brzo,jer mislim da ni Aco nece jos dugo cekati,a covjek je ipak napravio nesto sa ovom repkom..Tuzno je to,kako nasa drzava nema smisla za sport,ali kada nam je jedan Zemaljski muzej zatvoren godinu dana,onda nas nista ne treba cuditi...Momci iz sjedece odbojke nam godinama velicaju sport i drzavu,a od silnih obecanja i klimanja glava kako se razumije u cemu je problem,njima nece biti bolje.Treba doci na aerodrom,slikati se,obecavati i svako svojoj kuci..Jadan je nas sport..
organizujte samodoprinos za Acinu plaću, i neće bit problem, ako je dotle došlo
Postignut načelan dogovor: Aco Petrović ostaje selektor BiH?! Jeste spori redakcijo ko golg dizel na Jahorini...
Neka te Aco jer si ljudina!!!!!
Ostani Aco, ti si nešto najbolje šta se BiH dogodilo zanjih 25 godina!
Dajte humanitarni telefon da mi skupimo za platu covjeku kad nam drzava za sport daje jednu veliku i futrovanu ku...cinu
Dobra ideja
Ma nema sta...velika svjetska imena se cisto otimaju za nas...frcaju varnice na sve strane po pitanju ko ce nas da vodi. Tako prestizna funkcija - sto zbog para, sto zbog casti i reputacije... hahahaa
HOCEMO da Aleksandar Aco Petrović ostane ... platite covjeku da radi kako treba
Koja imena , da nece Susic i ovu repku da unistava , od sestru mu mali igra kosarku