Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast.kapa do poda.da smo mi blakanci imalo slozni svaki uspeh odavde bi se slavio,bez obzira ko je kako \"obojen\"
Koja je ovo trenerska velicina, uz par sitnih adaptacija u mentalitetu hladno moze u NBA pa da tamo razvaljuje kao sto je i po Evropi. Mada je ipak vjerovatnije da ce u Spaniju, mozda u Real ili Barcu u zavisnosti od toga ko od njih dvoje izgubi finale.
Najbolji trener u Evropi a mozda i na svijetu. Ovo je mozda i dobar potez za njega, da promijeni malo sredinu, da nekim drugim ekipama donese trofeje. hoopsuniverse.net
\"Obradović napustio Panathinaikos nakon 13 i 23 naslova\" NAKON 13 CEGA ? POTRUDITE SE BAR NASLOV DA SMISLENO NAPISETE !
Robijas je uz Dudu jedan od naj boljih trenera Evrope.da ce mu turci ili spanci suvo zlato da vodi tamo neki klub.
Čega 13, čega 23?