Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je Mahmutović otišao krenula i košarka naprijed...
"...2 minuta i 3 sekunde do kraja utakmice! 11 poena prednosti za Bosnu! Među navijačima na tribinama već je počelo slavlje. U pojedinim trenucima čula se i pjesma Bosno moja pa slobodno mogu da kažem da je i njihova igra ličila na jednu divnu bosansku sevdalinku. Pogodak Delibašića! Bosna je sve to prebrodila! Postigla je pobjedu!"
Doniraj te Nurkiću tole, vazda iste nosi!
Više bi bilo raje u D. Vakufu da su igrali...
Je li ono i Tanjevic u publici?
Sram da bude Sarajevo, do sad nisam imao ništa protiv igranja u Sarajevu, ali me sto nisu napunili dvoranu, ev himnu nisu pjevali, ja ne znam da se to ikad desilo. I jos uopšte ne navijaju..
@OtokaBoy Originaltext Zemljo tisućljetna Na vjernost ti se kunem Od mora do Save Od Drine do Une Jedna si jedina Moja domovina Jedna si jedina Bosna i Hercegovina Bog nek' te sačuva Za pokoljenja nova Zemljo mojih snova Mojih pradjedova Jedna si jedina Moja domovina Jedna si jedina Bosna i Hercegovina
@tuzlak458 U banja luci da su igrali vise bi se culi navijaci haha,kao da je dzenaza haha
PRIKAŽI ODGOVORE (8)