Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kari pica sve sto zna je sutati za 3 poena, LeBron zna sve....i kad mi neki debili uzdizu Karija kao bolji od LeBrona Kari tek 2 sezone igra nesto zapazenije dok LeBron igra vec 10+ godina kao jedan od najboljih ikad..i covjek ima i igra i za sebe i za tim razigrava tim..Kari samo ako ga ide za 3poena ide..
@LovacRSBL Kari. :D
@OtokaBoy Pisao sam na srpskom, i eto nisam htio Curry samo da tebe nerviram,i takve poput tebe
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
LeBron pokazuje najzreliju košarku karijere u ovom serijalu. Nadam se da će konačno pokloniti prvi šampionat Clevelandu.
Gdje su sad oni majmuni sto Cavse popljuvase.
@lik55555555 sto bi dizao kredit kad imam keš..?, a i ne kladim se nikad. Uvijek je finale bilo na 7 utakmica. Ovi vode 3-1 i smanje gas puste da izjednace na 3-3. Zadnja ide golden stateu 1000%, ne moras ni gledati vidjeces sutra
Sve se u nogometu sad vrti oko para, pa me ne cudi sto su dosli do 7 serije i moguceg preokreta.
Kad se kloc uhvati komentarisati tek kad ustane, mislio sam na spor opcenito. hahaahahahaha
sport*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
LeBron
NBA komesar ce na kraju tituli MVP-a finala da uruci sam sebi. Ekstra je organizovao cirkus u kojem kosarka ima najmanje veze sa sampionom.
LeBron vodi oba tima u poenima, skokovima, asistencijama, blokadama i ukradenim loptama!! Mada je GSW opet favorit, ako ovo osvoji LBJ ide u legendu. 💪
Namjesteno da se igra 7. utakmica. Samo budala to ne zna. Nba sr@nje i košarka..
Bez obzira sto je King pokazao velicinu i sto su Cavsi zasluzeno pobijedili, callovi na Stephu su bili smijesni realno, popizdio lik, dobio iskljucene i tehnicku xD Ali Kerr mi je najjaci na pressici, kaze nek je to uradio, i opleo po sudijskim greskama. Olaksace ih NBA obojicu zbog toga. Ali nema veze, stimaljka, 7ma utakmica u kojoj GSW treba da uzme ono sto zasluzuje kroz cijelu sezonu. Prsten.
@sdauhljebismrde Smanji malo dozvljaj.
@OtokaBoy Jesi naporan. Kroz ovaj playoff si promijenio vise klubova za koje navijas nego sto prosjecna dama sa Lašvanske promjeni likova u danu :) @Ostali Djaba vam, GSW osvaja. Dobice Bron zasluzeno titulu MVP finala, ali prsten ide onima koji zasluzuju :D
veca stimaljka od nase lige u fudbalu...sta pare rade
Ima li išta na svijetu da može nama ugoditi,odmah je nekakva štimaljka,prodaja,zavjera,masoni,vanzemaljci,bin laden.cccc
@peter parker Nemoj zaboraviti Zidove koji vladaju cijelim svijetom i svesvjetskom zavjerom da bi se cijeli Balkan stavio u stanje nesigurnosti da Americi, Japanu, Njemackoj itd. ne bi bili konkurencija jer smo prepametni..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)