Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dabogda ostao bez obje noge, seljak izdajnički! Redakcijo ne objavljujte više vijesti o BH izdajnicima
opet o ovom KVISLINGU! Pouzdano znam da ga je jos Nenad Markovic zvao u repku (zajedno su kafu pili), a on se nadao da ce zaigrati za Spaniju!!!
čuvajte se kletve jer se ona zna vratiti na mjesto odakle je i krenula... a pitam se samo šta vam je Sinanović uradio da mu takve riječi upućujete i odakle vam pravo da ga sudite jer sam siguran da bi svaki sutra isto uradio... i ko je od vas 100% siguran i dal ima jedan dostojan dokaz da je on dobio poziv za reprezentaciju... Evo i ja vas pozivam sve da dođete kod mene na dernek... ja se sutra mogu hvaliti kako se ni jedan od vas nije odazvao mom pozivu a kada malo pogledam pa vi i ne znate moje ime, vi ne znate gdje treba da dođete aha i ko je kriv...?????? daj razmislite malo zar do sada niste shvatili da u ovoj državi ne možeš uspjeti ako nisi babin sin ako nemaš nekog iza sebe, recimo Kenan Bajramović nije znao loptu uzeti u ruke ali je imao Mensu koji ga je doveo do ovog gdje je sada...a mnogi koji su trenirali i počinjali sa Kenom su završili u kanalu što nisu imali babu iza sebe a imali su veći talenat od njega....
Doboj Ak, problem je u tome sto Sinanovic nikad nije dobio niti jedan poziv to sto u novinama izadje to nema veze sa vezom jer znam za sigurno da ga niko nije niti zvao niti posjetio, naravno osim Nene ljudine. A ostalo sve je rekla kazala. Evo ti primjer da ga u zadnje dvije godine nije niko spomenuo da igra za reprezentaciju pa cak ni kroz novine!
Macbeth, ti kao njegov, rodak, prijatelj, komsija nisi objektivna osoba prilikom davanja komentara. Susta cinjenica je da je on u vise navrata izbjegaovao igrati za svoju drzavu. BiH je moj ponos i ona treba svakom drzavljaninu biti na prvom mjestu. Zato on je trebao biti sretan sto je dobijao poziv u drzavni tim, nije da bi istom mogao pomoci, al se trebao odazivati...BOSNU SVOJU VOLI, ZA BOSNU MAJKU ZIVIM. S NJOM SE KUNEM, OVE ZEMLJE SE NE STIDIM...
A i jos jedno pitanje, kakva bi vam reakcija bila kad bi iduceg ljeta Sinanovic zaigrao za reprezentaciju? Brz oporavak ti zelim kralju!!!
Sinanovic je najbolji i najposteniji covjek! Dali neko zna sta je to KSBIH uradila za tog momka (NISTA ama bas NISTA), dali je neko od ljudi iz saveza isao da gleda Sinanovica u Belgiju, u Madrid, u Keln, u Malagu? Jest samo Neno Markovic u Madrid i istina je da su pili kafu ali je toga ljeta Sinanovic imao obavezu da ode na ljetnu ligu zato sto je portland trail blazers platio trenera da radi sa njim individualno! A i vi biste sve do jednog da se mjenjate sa njim zato ne serite puno i ne vredjajte COVJEKA i LJUDINU!
Tliban, ja ni jednom rijecju nisam rekao da sam ja pro dobojlija il nesto slicno. A ovo zavidovicko seljace se odnosi na to da on nije iz grada Zavidovica, vec sa sela k\'o sto i jest. Zato umjesto da ga nesto branis, ti prvi treba da budes protiv njega k\'o covjeka, jer uprlja imena pravih zavidovickih sportista, kao sto su Susic u fudbalu, familija Basic u rukometu i ostali da ih sad ne spominjem.
Koga još interesuje taj papak. Što se tiče mene mogao bih da polomi i ruke i noge.
Mučko izdajničko đubre !!!
Sta se ti iz Doboja javljas, ja jos nisam cuo daje neko iz Doboja bio u nekoj reprezentaciji, dok od nas i Zavidovica ima i u fudbalu, kosarci i rukometu, u svemu smo bolji od vas
Ovo je obicno zavidovicko seljace. Stekao slavu preko noci, umislio se poslije NBA drafta. A ovo mu je maksimum 14 poena i 10 skokova, utakmica zivota. Ne znam zasto ovo objavljujete uopste. Al neka ovakvih tekstova, tako ce seljace moci citati sta bosanci i hercegovci misle o njemu i kao igracu i kao covjeku. FRANCUSKA-BiH 0:1, NAPRIJED BOSNO, NAPRIJED HERCEGOVINO!!!!!
A zasto bi nasu bh javnost zanimao lik koji nije htio igrati za svoju zemlju, on \"ceka\" spanski pasos, pa neka njihovi mediji pisu o njemu.