Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imao je sa zdravljem problema, vratit ce se Mirza jaci nego ikad ako Bog da.
vidjelo se protiv Rusa da je jako los
Pa nije mu 16 da ima vremena da se vraca.
igrač koji je uvijek igrao toplo-hladno. nekad vise toplo, a sad vise hladno. ne mozes imati guzove i kukove 2x teze od ostatka tijela i igrati nba na vrhunskom nivou. ocito da je nezainteresovanost i nonsalantnost iz kvalifikacija prenio i u buckse. u svakom slucaju, otresce 10mln i vratiti se u evropu na godinu-dvije i zavrsiti karijeru. ono sto je uradio je dovoljno veliko da ga se pamti kao vrhunskog bh igraca. covjek je na zalasku karijere i tako se ponasa.
30 mil. na tri godine,10 godišnje,tesko je da neko i otkupi taj ugovor,sa druge strane ova ekipa je beze,ne fokusiraju se na sutere,a to Teletovicu ne odgovara,nadat se da ce biti bolje,veliki je to igrac.
haj sad kolektivno svi pljuvači da pojedu svoja govna što su izasrali...
Musa :D
Ovo je pocetak sezone, Mirza ce proraditi kad Bucksima bude najpotrebniji...trener Kid zna Mirzine kvalitete zato ga je i doveo. Ovo je ipak NBA najjaca sportska liga u svijetu a ne ABA i slicne lige...Mirza se je dokazao vec 1000x i sad mali pad forme i odjednom nije dobar...cudne kritike i komentari.
Mirza je izgubi sut jos u kvalifikacijama za EP. Sva igra mu se svela na sut za 3 poena. E, kad izgubi i sut za tri onda nastaje problem.
Ljenost je problem. Prestao je trenirati punim intenzitetom jer je umislio da je supermen. A onda kada nije islo poceo je samarati (Spahin recept) ili tacnije tipicni balkanski n acin ponasanja.
Kazni Bog,gdje ces Mirza dizat ruke na ono nase ZLATNO dijete,,MUSU,,,moras nekad biti i NORMALAN
Sta znas....mozda odigra dobro sljedece kolo, naravno uz Cecu!
ukrali mu talent kao u onom filmu sa MJ :)
u mejdanu mu je sve ostalo..
Tele stavi 10 miliona godišnje u džep, za par koševa po utakmici! Možete galamiti na njega, mrziti, ali on je najpametniji!!!
Ukro mu Musa
omatorio, ne trenira vise mada nikad nije ni bio neki vrhunski suter, jednu tekmu od deset suteva mu udje jedna, drugu ubaci pet trica i sve tako, jeeino je u slobodnim bacabjima bio.majsotr
djeda mraz
Musa kriv.