Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ja sam iz TZ i crveni sam a ovaj Harun je zeleni kao i Elmedin, ali ovdje je u pitanju košarka, a činjenice govore dovoljno - U18 četvrti u Evropi, U16 prvaci Evrope i osvajači zlata na olimpijskim igrama za mlade, cure U20 osvojile zlato u B diviziji. Njegoš, Srđan, Lazar, Stefan, Sandro i drugi ne igraju za Cro/Srb nego za BiH, dakle smanjilo se (nažalost ne i prestalo) osipanje talenata. Eto ako ima neko da je napravio ili misli da može napraviti bolje, neka se javi.
Naravno, kao i sve ostalo, ako nema mene tu nek propada sve. zbog toga i nemaš adekvatnog sponzora, jer ljudi daju pare radi svoje promocije a ne da nekim Konakovicima pune džepove. Konakovic ne može da uspostavi red u porodici a kamo li u KS ili košarci, nesposobnost...
Nema para zato odlaze. Da ima love ku*ac bi oni sami otisli.
Dajte ljudi,sada svi valjaju a Nurkic ne valja,i svi idu zbog njega. Nisam ni ja neki obožavatelj Nurkica,ali ovo nema nikakve veze sa njim.
Jel se Nurkic sad oglasio?
Ovo je sve smišljeno i režirano u kabinetu premijera kantona sve ce te ostavke bit povucene u toku iduce sedmice . Pred nama je ...........
ne znam zasto pristaju na ucjene jednog obicnog teleta nurkica
Pa nisu u stanju da momcima obezbjede adekvatnog sponzora nego posuđuju novac. nek idu govna, šta su uredili, titulu su osvojila djeca koja su igrala, ne treba se tuđim perjem kititi..
I sve to zbog jednog konja,glavonje koji misli da je Bog....NURKIC PERSONA NON GRATA
šta su to ova dvojica uradila, uništili su sve. Bosnu su utrnuli drug..I oni su ko neki heroji jel, ma daj..
A ti si jel onda doveo sve naše mlađe selekcije u A-divizije,osvajanje EP,žensku košarku unaprijedio...