Vlade Divac za Sarajevo-x.com
0
"Naša generacija bila je evropski dream team"
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu da verujem koji ovde sarkazam i nacionalizam vlada. Mislio sam da su Bosanci malo tolerantniji odnosno drugaciji od Hrvata, koji kopiraju amere. Mislio sam da ste vi iz Bosne malo drugacije nastrojeni i pre svega par koraka ispred Hrvata. Mislio sam da zivite u sadasnjosti,odnosno u buducnosti. Ali izgleda da sam debelo pogresio. Ne mogu da verujem da neko komentarise i kritikuje ovaj sajt sto su intervjuisali Vladu Divca, odnosno, sto su mu toliko prostora dali da se objaci na ovom sajtu. Citao sam i par komentara o Djokovicu. Zgranut sam i stvarno neprijatno iznenadjen. Najiskrenije sam mislio da niste kompleksasi kao ovi iz Hrvatske. Najiskrenije sam mislio da ste mnogo moderniji od njih. I nadao se pre svega. Tcttctct, strasne stvari je doveo ovaj rat... i mnogo me nervira. Ali sam mislio da je ljudski mozak daleko savrseniji i iznad toga. NIkada, ali nikada u Srbiji necete naici na ovako ruzne i pogrdne komentare kada se pise o bilo kom. Ali nikada !!! Sramota!
UOSTALOM, DIVAC JE POLA CRNOGORAC POLA ROM-CIGANIN.
DIVAC NIJE SRBIN, DIVAC JE SVEMIRAC! ;-) SVAKA ČAST NA IGRAČKOJ KARIJERI ZA DIVCA. NEK\' PRIČA KO ŠTA HOĆE, AL ON JE KRALJ KOŠARKE, I JEDAN OD ONIH NAJBOLJIH \"SVIH VREMENA\". A OVI ČETNICI ŠTO PROVOCIRAJU I LAŽNO SE PREDSTAVLJAJU DA SU BOSNIANI I PSUJU VLADU DIVCA MOGU DA MI P0PUŠE KURČlNU! ;-)
Vlade ljudian, kome vi bolan solite pamet. Najveci ceto, svaki put kad 3 pogotka pogodi uvjek je bilo drzi SRPSKA 3 prsta, mater mu cetnicku.
Ona predratna generacija kosarskasa je zaista bila dream team. Sigurno najbolja evropska reprezetnacija svih vremena. Derali su sve druge sa 20-30 razlike, bez izuzetka...
Vlade je ljudina...uvjek je zagovarao zajednistvo i toleranciju...moj rodjak je sa njim igrao kosarku u prijepolji i uvke kaze za njega da je bio ekstra momak....meni se cak cini da je prije nedje bio u posjeti u jednoj od prijepoljskih dzamija....zato seljaci jedno..ne pricajte ako ne znate...vlade je ljudina ;).
Eto vama Divca,i nije nesto narocito.
Nisi neinformisan, postojao je klub po imenu Charlotte Hornets. A ovaj intervju je trebalo objaviti u djelovima, zbog svoje duzine.
e moj moke...Charlotte Hornets od 2002 su New Orleans Hornets.....a Charlotte je dobio novi team, Bobcats kome je Jordan part owner.
mokerock ne provaljuj se, isp\'o si glup
Nesmije Raza nikuda,covjek joj je ljubomoran.
JA BIH DA NAPRAVITE INTERVIJU SA RAZJOM MUJANOVIC;ONAKVU LJEPOTICU SAMO KRAVA MOZE RODITI
VELIKI DIVAC = VELIKI SRBIN
Divac(prijepolje),Paspalj(pljevlja),Turkoglu,Jahovic,Mehmet Okur..... Impozantna lista igraca iz Sandzaka koji su igrali ili jos igraju u NBA!!!1
rasadnik primitivaca klosara krimosa daleko ste vi od intelaktualaca