Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@buco : Nisi skont\'o.
sa sabitom smo donekle bili i dogurali, a sa onim posle njih nista...vidjecemo sta moze napravit, al tesko Boga mi ... kosarka nam je pala k**cu za usi u poslednje vrijeme
s Sabitom tesko da cemo do EP-a dogurat.. daj Boze @grof haha haman da je tako:)
Na jednom prvenstvu, Sabit uzima minut odmora i okupljenim igračima: HAJMO MALO; HAJMO MALO; HAJMO MALO U P..... MATERINU!!!
Bravo Sabe!
Bas bi volio da vidim kako igraju i da li je zaista mogao nesto postici s ekipom. Bojim se da ce im biti tesko, jer ipak nemamo najbolje igrace na raspolaganju, a slabiji smo i od Ukrainaca i od UK.
skinuo se ciko sa ukrajinki i doso tobe a na prvenstvo ce otici al racku