Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta reći? Svi su oni djeca za MUSU-Pravi lider!!! Momak je zajedno s ostatkom ekipe odigrao tako zrelo ovu utakmicu za svoje godine da bi neke seniorske reprezentacije mogle naučiti. VI STE PONOS DRŽAVE!!!
Steta sto je Musa protiv Finske bio najgori na terenu. Da nije, vec bi bili medju 8 najboljih. Al' inace je momak stvarno TALENAT.
Oke sve mi je jasno, ali sto koji kur*c sponjes Bosnjake, ovo je repezetancija Bosne i Hercegovine!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bosna jedna zemlja imade.... Svaka čast omladino!
Haj' priznaj da si im sinoc jbo sve po spisku k'o i ja =)))
Ja ne razumijem ove debile u klixu sto najavljuju cetvrtfinale vec sada? Jel vide kakve osilacije imamo u igri?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
samo igrat pametno do kraja, kad vodis 10 ak razlike stanes na loptu, ides na to to da protivnik uđe u bonus i polako održavaš razliku ane jurnjava po terenu ,juce su igrali pametno prvi put na prvenstvu. Musa je veliki igrač ali i potrošač lopti , juce je šutao slobodna 20 / 8 to je 12 promašaja ,izgubio je 10 ak lopti ali opet bez njega nasi bi glat gubili. Sretno veceras da pobjede i uđu u top 8 a onda je sve moguce, BIH
Nek smo mi Barsu gledali a hebo naše košarkaše, da li je moguce da niti jedna tv stanica nije obezbjedila prenos BRUKA.
dok imamo energije nije lose, drugi period katastrofa
Srbija dobila Hrvatsku u ovoj grupi 75 : 71
ovakve stvari su jedina nada za ovu rahiticnu drzavicu
ovakve stvari su jedina nada za ovu rahiticnu drzavicu
igrali prve dvije za kladionicu jbg nemaju ni za smjestaj a sad ce zaigrat i odnijeti zlato
ne igraju lose ali Musa previse forsira solo akcije i zabija se u protivnicke igrace juce protiv crne gore u zadnjoj cetvrtini je izgubio minimum 6 lopti bezpotrebno
Deru momci goozove, svaka čast!
M a s a m o b r a v o ! ! !
Samo naprijed, pokazite im kako Musa dere jarca.
Ko još prati kadetske reprezentacije? Pa to niko živ ne gleda...Sećam se takvih komentara kad je U20 Srbija pobedila Brazil u fudbalu. Šalu na stranu, čestitam ovim kadetima!
Ja sam čestitao. Zamisli,čak sam imao nekih pluseva viška ne kaki,hvala
Trpaj Susjede!Steta za Finsku i Crnu Goru al idemo dalje
Bravo djeco , za par godina bi mogli i u seniorskoj konkurenciji napraviti nesto . Dobri kadeti ,dobri juniori ,mora to na dobro izaci .
Ako Bog da... A mogli smo i na predstojećem Eurobasketu nešto značajno napraviti, al' bez trojice najboljih ...
Pobjeda nad Hrvatskom ili poraz Srbije ili poraz Francuske nam odgovara. Poraz CG nam otvara 2. mjesto i lakšeg protivnika