Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa onda su i vlasnici ostalih 13 ekipa koje su imale mogućnost da dobiju 1. pick "izgubili" 500 miliona😂 Jedan od naslova iz reda "niđe veze".
Wembi ke takođe i ogroman rizik. Visok i fixicki slab uza NBA... Rizik od povreda i neiskoristivost od istina hebeno velikog talenta na max.
Čovjek nije ništa izgubio, mogo je samo dobit više nego što je već dobio. On samo od Nike tena zaradjuje u penziji više nego aktivni igrači,boli ga briga za pare. Držite se tema koje ste diplomirali rat, mržnja, strah,raspirivanje tenzija, hajcanje...pustite ba sport...
ja sam takodjer izgubio 100 miliona na lutriji. neko drugi je bio sretni dobitnik
Kako je izgubio nesto sto nije imao? Nekada su novinari znali napisati makar kvalitetan naslov, danas je i to postalo nedostizna disciplina.
Cuj izgubio.... nijedan profesionalni tim u Americi ne gubi na vrijednosti, u ovom slucaju bili bi vrujedniji za $500 miliona, hipoteticki gledajuci. Ko garantuje da je ovaj moma iz Francuske biti dobar...niko, on je za sada samo dobar prospekt, cesto puta ovo prvi pikovi razocaraju. Nikola Jokic je daftovan u drugon krugu kao broj 47....tako da je to sve lutrija
Ma pusti debile s klixe, gledaj naslova neko bi reko tip izgubio 500 milki likvidnog novca