Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covjek bi se sam s jos jednim igracem koji mu izvodi loptu s aut linije prosetao kroz nasu ligu
jbg protiv ove masine se ne moze, koji igrac u pm
Od klađenja živimo i kladimo se dugi niz godina uspješno - klađenje je naš život! No međutim, prije par mjeseci otkrili smo novi, diverzijalni načiin klađenja koji nas je u potpunosti preporodio i donio nam puno više uspjeha i zarade! Ova strategija nam je omogućila da na klađenje gledamo s potpuno različitog stajališta i na potpuno drugačiji način. Sve je ukratko objašnjeno na našem blogu, dođite, provjerite i javite nam se na mail. Sve ćemo Vam detaljno objasniti o našoj produktivnoj strategiji i uputiti Vas u naš proces rada! Stranica: www . diverzijalac . blogspot . com (upišite spojeno) E-Mail Kontakt: diverzijalac @ gmail . com (upišite spojeno)
Koji je onaj johnson kurton, to p. Dvaput ne radja.
James je sada glavni,ali je zaboravio na pravog tatu ovog sporta to je KOBE.Kada se on vrati ovi misevi sto se uzdizu ce se spustiti na zemlju.Pozzz
slab teletovic najslabiji igrac u NBA kmeeeeee
teletović je rezerva u ovakvom osrednjem bruklinu, prosjek koševa oko 10 i ne znam što ga uzdižete toliko
i drazen je bio rezerva dok nije lromjenio sredinu i dobio minutazu. kad dobije istu proliku spistot cemo ga mi sami. do tad tisu misu!
James leti frajer,ovo jos nisam vidio koja brzina,sigurnost,preciznost
to je kad jededete govna iducu ljudi razmontiraju king james
jedete*
Tko zna zna ali mi imamo naseg MIRZU ponos nase zemlje BOSNE I HERCEGOVINE "MIR ZA BOSNU"
James ubija al je opet meni drazi i bolji nas M33 jer je nasssss i predstavlja Bosnu i Hercegovinu......samo naprijed Mirzaaaaaaa
Ne daj Boze da Tele ubacuje kao James ... Pa Tele bi iskako iz pasteta ovde u BiH. Ja vjerujem da Amerikanci ne pisu tolko o Jamesu kolko BiH o Teletu. Lik postigne 2-10 poena odma na naslovnoj. Postigne 10-20 odma na svakom portalu + naslovna Avas, Oslobođenje ... a niko nikad ne spomene od kolko pokusaja lik zabije tolko poena... Isto ko i kloc ... lika odigra 35 utakmica u 25 flop ... i iskace iz pastete. Jeste ... postigao je par golova u posljednih par kola ... al opet na terenu balerina!
Pa telko jedan, naravno da ne pisu o njemu toliko kada imaju 200 Amerikanaca u NBA ligi, 1250 u NFL, 500 u NHL, 600 u MLB i sl. a mi samo jednog Bosanca i Hercegovca u svim tim ligama! A za tog ostalo sto pises , ..idi ti postigni vise kremenko jedan!
@jack Pitaj mamu kolko je "jadni kremenko" sinoc postigao "pogodaka"
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nasao si jamesa da vuces za vrata haha covjek ti ubacio 49 poena pa sad sviraj
e moj mirza, nisi jamesu ni do koljena.. james 49 - 4 mirza.. bruko si naciju
Gađa James ko snajper!
Kakvi su ovdje okrsaji, braco mila.