Presudna utakmica protiv Crne Gore
27
Marković: Pozivam publiku da nam pomogne da pobijedimo
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja idem .. .oni su nasa buducnost neka se bore !
Радоје i Brčak--- kad vec provocirate da vam postavim jedno pitanje... odnosno vise je konstatacija... Vase permantentno prisustvivo na ovoj stranici pokazuje da imate \"turkmenistanske krvi\", tako da prije pisanja ovdje provjerite s kim su vam pra i prapra bake zoru docekivale? jer, slozicete se 500 godina nije malo... A sto se procenata tice... to je varijabla.. nekad imas 100% (SFRJ) pa ti malo... pa onda spadnes na 22%(SRJ) pa onda 17% (Srbija + Kosovo), pa onda 15% (Srbija-Kosovo),.... a sta ce biti sutra? Ode guza na pazar..ili traktor..
J.E.B.A.L.A vas skenderija i ta vasa publika..umisljeni papci, sminkeri i drkosi....
pa sta je ovo kakva je ovo sramota Neno ne bih ti dao dvije ovce da treniras da pasu travu koji si levat sreca ovdje ne mogu da pisem nista bezobrazno ali bih svata reko teBi neno , psujes djeci roditelje koji sjede na trebinama urlas bez kontrole ti nisi sportista ti si d.e.b.i.l. zar te nije stid
neno nisi dorastao ovom poslu , molim te da se maknes sa klupe repreyentacije , pojma nemas ali stvarno nemas pojma o vodjenju jedne selekcije koja ima kvalitet i koja je trebala biti prva na turniru zaista sramota i bruka sta si nam uradio i kako si unakazi kosarku u sarajevu . Gubi se sa klupe i nikad vise nemoj da se vracas u sarajevo
imal gdje prenos il ko i obicno nigdje!?
Iz svog Brčkog, iz svojih 4 kvadrata štrebersko-retardirane sobice javljaju vam se kvazi nacionalisti koji vole ijekavicu više od svoje srpske ekavice i koji vole BiH više od svega toliko da obožavaju razgovarati preko neta sa sunarodnjacima drugih vjera.
jadna majko svoja,vise publike je bilo kada je vrbanjusa protiv svrakinske slobode igrala hihihihihihi
vidjeli bi mi kako bi Nurkic igrao da mu nije Vrabca i Buze ;))
Sinoć su navijači iz REPUBLIKE SRPSKE svom dušom i tijelom navijali za Finsku,a večeras će za Crnu Goru.
Kao što je Zeta pobjedila bliskoistočni Sarajstan,tako će i Crna Gora pobjediti poturkmenistan(23,56%).
Bolje ti Neno dozovi sam sebe jer si sinoc protiv Finske ti izgubio utakmicu. Ti i tvoji puleni Vrabac i Buza koji igraju samo za sebe i cekaju da im Nurkic sve uradi, a da se oni mogu ispucavati i popravljati svoju statistiku. Samo menadjeri im nisu rekli da se statistika sastoji od kolone BROJ POKUSAJA i kolone POSTIGNUTI POENI.
Neno nije Srbin...
Sala na Ilidzi, KSC Ilidza(logicno). Dodes tramvajem i pitas nekog Sandzakliju(lol, valjda ovi iz \"grada\" misle sve sandzaklije na Iljidzi) gdje je i objasniti ili potrazis. Karta je besplatna.
Dolazim!
Gospodine Markoviću,predlažem Vam da Vi kao Srbin pređete u reprezentaciju Srbije i da tamo pobjeđujete.Sa poturkmenistanom (23,56 %) ćete biti vječni gubitnici.Osim toga,igrajući u poturkmenistanu riskirate svoj život jer uvjek postoji opasnost da se aktivira neki bombaš samoubica.Gospodine Markoviću,zar Vas nije strah vehabija,talibana,mudžahedina i ostalih glavosječa u orjentalnom,levantinskom i bliskoistočnom Sarajstanu?