Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledajte kako Vitez po nekima "hrvatski grad" pogura reprezentaciju. Prvo Josip Pandža svojim znanjem pa onda i finansijski FIS. Proslava zlata treba da bude u Vitezu.
Hrvatski grad u Bosni? Hmm.
Nemamo pare za buduće zvijezde europske i svjetske košarke..nemamo pare za je...i kanader a gori nam pravo bogastvo. Zato imamo najbolje plaćene političare koji ne rade nista.
A sta cemo sa narodom lijenim, glupim i preglupim !? Koji to gleda 10 , 15 godina i samo s guza na guz seru li seru !?
Svaka čast dobrim ljudima, i aBd kad osvoje ovo prvenstvo ne trebaju pogledat nijednog političara jer vjerovatno će neki htjeti kao da ih ugoste, ma i kad bude proglašenje pobjednika zastavu FIS viteza da se zna ko podržava momke.
A gdje je 100 000 maraka koje su vam još u srijedu 12.08. uplaćene"??
Vrati pare lazovcino. zasto sada teletovica i djedovica ne pljujes po fejsbuku kao nurkica. yebo i tebe i dinaA mishko u stau.
Jebo vladu jebo,politiku jebo,u parlamentu jebo sve njih redom!Ajmo momci furiju barem pola kosa razlike..evo piva se hladi :p
ovaj naviko bit na tudjim parama ....
Zasto na Avazu pise da je savez imao vec ta sredstva, sto je Mahmutovic i potvrdio da je 100 000 uplaceno u srijedu jos? Ja zelim da znam gdje je zavrsilo 100 000 a gdje su zavrsile pare od FIS/a
Dobro je da se ne puca...
Gubi se vise nesposobni majmune . prepusti to mjesto nekom sposobnijem , nekom ko nece samo kukati . nego ce konacno nesto napraviti .
Koliko god ti ovi dislajkovali mislim da si totalno upravu! Jasno je da trebaju pare, ali maloprije izadje clanak na avaz.ba da su pare uplacene jos u srijedu, sto je ovaj gospodin i potvrdio :)
Ma sta nas glupi narod zna . Godinama je u vrhu nase kosarke i apsolutno nista nije napravio . Osim sto se zakacio s Nurkicem ,a vjerujem da je i kriv zbog odlaska Djedovica. Djedovic je sigurno veliki patriota , mogu samo zamisliti sta ga je natjeralo da promjeni drzavljanstvo. Ovaj je jedan obicni kicos ,i dok je njega nema nam napretka.
Sada samo cekajmo da se jave potrci SDA i i HDZ i da ovo okrenu na nacionalno , do kraja dana ce ispasti da su oni uplatili FIS se samo gura
ZIVIO NAMA NAS BAKIR I NJEGOVA SDA!!!!!
Da Bog da da pocrka i oni i cijela SDA !!!!!!!!!!!!!
yebem ovu državu. gadi mi se
Ali znamo ko će da ih prvi dočeka na aerodromu i da se slika.
Kad budu guzonje ugostili ove momke nakon povratka sa EP trebaju samo reć pa-pa idemo mi međ' pravu raju