Košarka
5

Lin uspješno operisan i nada se nastupu u doigravanju

Totalsport
Jeremy Lin
Jeremy Lin
U ponedjeljak je košarkaš NBA ekipe New Yorka Jeremy Lin uspješno operisan, a u prvom intervjuu nakon zahvata ponadao se uspješnom i brzom oporavku kako bi zaigrao već u ovosezonskom doigravanju.

Putem svog profila na društvenoj mreži Facebook Lin je izvjestio javnost da je operacija kojom mu je u bolnici na Manhattanu odstranjen komadić odlomljenog meniska u lijevom koljenu bila uspješna.

"Hvala Bogu da je operacija prošla bez problema. Sada sam na putu oporavka. Vratiti ću se jači i brži nego prije. Možda već u doigravanju ove sezone", napisao je Lin.

Njegov najbolji prijatelj iz ekipe Knicksa Landry Fields na čijem je famoznom kauču Lin spavao do velikog iskoraka na veliku NBA scenu u utakmici s Netsima 4. februara, rekao je da je Linov oporavak velika motivacija cijeloj ekipi do kraja sezone.

"Ovo je jako teško razdoblje za njega. Znam koliko mu je važan uspjeh ekipe, a sada je na nama da odemo daleko u doigravanju kako bi mu pružili dovoljno vremena da se oporavi i priključi nam se već ove sezone na parketu", poručio je Fields.

Ljekari su oporavak Jeremyja Lina procijenili na oko šest sedmica, a Tajvanac se našalio na svoj račun jer je prema njegovim riječima prilikom davanja prvih izjava po operaciji, vjerojatno još pod utjecajem anestezije, povratio pred prisutnim novinarima.

NBA