Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ NBA_show veze ti nemas pasha.
LBJ je sila.. seljacine jedne
bice on rinaku MJ vidite valjda koji br nosi, sve je sam rekao. statistika nije najbitnija, jordan i nije najbolji po tome u istoriji. MJ je najbolji sportista a ne kosarkas, muhamed ali je to dobio iz sazaljenja. slazem se sa svima da je preodvratno gledati jamesa, ja bih dao vise para da gledam kobea, tu eleganciju koja jedina u sebi ima jordana. @denis; imas 15 god. kobe je u idealnim godinama za kosarku, idi gledaj fubal.
ma kakav james gledo sam nekakav klip na youtube-u gdje ga neki bjelac 1 na 1 otrese ko slinu iz nosa
LBJ je furac teski, svaki sut koji pogodi, svaku bananu koju zalijepi, bilo sta da uradi, previse se fura poslije i pravi neke pokrete i grimase kao da je uradio nesto bozansko. Zbog toga mi se jedino ne svidja. Kobe je bolji od njega.
hvala bogu pa su vec skontali. prestanite upoređivati...shvatite vec jednom (na stranu to ko je kome drazi,u to se ne ulazi...meni je npr. monta ellis najdrazi) LBJ je najbolji igrac trenutno !!!!! a sto se tice kobe-a ...isuvise je star i nemocan za njega!
jedan je dzordan neponovljiv.........a ovaj peder sama sila nista drugo:S:S:S
Ja bas nesto ne volim ovog LeBronea.... drazi mi je i Bryant od njega. Sve stoji, ali nekako mi nije uzitak ga gledati.... nema mastovitosti u negovoj igri. Jak je i precizan.... ali nekako njegova igra nema \"šarma\".
More, moj hashimaga :)