Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e jesi stvarno glup...
hahahahaha, kralju. Cuj 6(!)-0 odbrana. Pa nije ti ovo fudbal! I sta kazes, guraju se!? Hahahaha Haj\' idi prati SP u JAR-u, svega ti.
Briljantni Bryant?Jutros je bio kurchevacha.Artest je bio briljantan i u odbrani i napadu. @damir Odbrana Bostona se zasniva na koncepciji i postavki,ne krkanluku.
Hahaha... Predji ti na golf, nije kosarka za tebe.
Mislio sam da Lakersi nemaju sanse protiv Boston Ciudad Reala i njihove 6-0 odbrane.Krkani su izasli na teren s motom \"sad necete dati ni 50 koseva\".Jasno mi je da se centri guraju,drze,vuku... Ali to Celticsi s Bryantom rade i na 6/7 metara od kosa,45 minuta u utakmici.NBA bi tzrebala malo da poostri kriterij i razbijacima poput Bostona ili Detroita (onog prije 5/6g) onemoguci da doguraju do finala \"udarajuci\" protivnike.Ne znam inace ko ce im gledati ovakva s.r.a.n.ja od finala...
tesko je igrat protiv sedmorice ipak...
neeeeeeeeeeeeeee!!!