Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Karanje bracooooo
Jahaha tako ti igraju basketasi samo
Mirza samo trpaj,kada svi mogu gledati samo sebe,onda i ti moraš kao oni.To što je trener katastrofa,očigledno da nikoga nije briga,jer su svi sebicni,svako gleda svoj prosjek.Pratim NBA,pratim Phoenix,i dokazao si se treneru svaki put kada ti je dao finu minutazu.Za one koji ne prate NBA,Teletovic svaku utakmicu kada je igrao preko 20 min. i više,imao je preko 15 poena,a to sto bi ga pokopao trener odma iduću utakmicu sa malom minutazom,to je njegovo neiskustvo,Hornacek je faktički uništio klub. Sa druge strane vratio se Nurkic,kakav god bio,on je jedan strašan centar,a nema ih puno.
Mogao bi i Klix malo više pisati o NBA utakmicama,jer dosta raja prati kosarku,neka se malo potrude.
Smiješna ekipa,sebicna,nikakva,niko neda loptu.Nemaju nikakve igre,ako nakon ove utakmice Jeff Hornacek ne dobije otkaz,onda ovo nema nikakvog smisla,a zasluzio je,dobar je igrač bio,ali kao trener katastrofa,kakve čovjek rotacije pravi,i kako pojednice forsira,čovjek nema nikakav plan,nema autoriteta. Neki iskusan trener napravio bi puno bolje,Phoenix je najveće razočarenje ove godine,puno su očekivali od ovog kluba.Bez trenera nema ekipe.
Svaka cast Mirza majstore
Smijesna ekipa,mirza samo trpaj