Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahahah.....srce mi je na mjestu....ali fakat....navijac sam Lakersa, a svi znaju kakav je njihov odnos sa Bostonom, ali sam sinoc bio ludi navijac Bostona hahahahahahah
S obzirom da su skinuli Cleveland (najbolju ekipu regularne sezone), mislim da Boston ima najveće šanse da uzme prsten.
Ne navijam za Cleveland niti za Kinga ali mislim da nisi u pravu,ima nevjerovatne fizicke predispozicije,nije suter kao Jordan ali nije ni los,ima nevjerovatnu viziju na terenu i to se vidi po asistencijama..,Boston je jednostavno ekipa sa vise dobrih igraca iako u poodmaklim godinama.Osim toga igrali su odlicnu odbranu u ovoj seriji i bili su suterski na visini zadatka. Kljucna je bila 5. utakmica gdje ih je Boston razbio u 3 i 4 cetvrtini.
Vi nikako da skontate, a ni jadni Lebron James-icak jadnicak da je KARINA od igraca, da je niko i nista ako nema suigrace, moze zakucati itd, to isto moze i 90% igraca u NBA ako ne cak i bolje, koliko je nafuran nebi trebao, a i tesko da ce ikad osvojiti ista! Prvo neka se spusti na zemlju pa onda neka trazi prstenje. Slicni njemu su dolazili i odlazili, pa gledajte Iversona prije nekoliko godina davao 50 poena po utakmici, bio zvijezda, sta je sad? Ne znam ni gdje je! Niti sta radi.
Šekija niko i ne pominje (: