Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj Građanski Bijeljina?!??!? e u pm...
mislim da je Sloboda trenutno bolji tim,no prednost dajem Bosni jer igra na domaćem parketu ,no u svakom slučaju očekujem vrhunsku utakmicu sa dosta borbenosti i želje,sretno oba tima !
"misli okrenuli derbiju s bosnom"... a Bosna nikad jaca :D Kakva Bosna kakvi bakraci...
Sloboda gazi i drugi sarajevski klub. Nikada KK Bosna nije bila ozbiljna ekipa
ne moze nista preko noci da se napravi, ali nadam se da zalaganjem ljudi u i oko kluba moze da se izgradi jedna pozitivina atmosfera i da se poboljsa kosarkaska scena u BiH, sve najbolje uspjehu bilo kojem sportskom kolektivu u ovoj nasoj lijepoj drzavi..
Svaka cast za Tuzlake i veliki pozdrav za ljubitelje kosarke..
Pozdrav i za Vas iz Tuzle. I kakvo "alley-oop" zakucavanje Cooka. :D