Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo sinovi bosanski.
Djedovic je majstor, ponajbolji igrac u reprezentaciji
opet ste pokazali kako se igra za drzavni dres. svaka cast -28
Ko ne voli BIH i nije mu drago zbog ovog rezultata, dabogda mu turčin bio tata
Hajde nastavite sa pobjedama trebaju nam jos dvije Makedonce i Hrvate treba handle-ati.. nema labavo
ovaj đedović tipičajn lojavac, sa svojom azijatskom degenerisanom facom.
jel vama na ovoj slici djedovic lici na ibrahimovica.... :D meni je isti... ovi likovi unistise svaki clanak na saxu....
nek crknu dusmani
BiH je zemlja Bosanaca i Hercegovaca, orthodoxi koje su Turci ovdje naselili kao pomocnike Turske vojske (i oni se k\'o fol borili protiv okupiranja, yeah ali samo u guslarskim pjesmicama) su imigranti! Ne zaboravi, kad sljedeci put sviraju himne i Srbije i BiH da od njih ni jedna nije tvoja, imigrantu koji smrdi i zagadjava tudju zmlju!
nastavite srcem i hrabro svaku tekmu
Koji sma ja kreten, umjesto da ladim Dodiku jaja, ja ovdje dangubim.. Krv nije voda, valjda sam zato na turskim portalima..
ZNATE LI ZASTO SU SRBIMA UVRNUTI OPANCI NA VRHU?? PA KAD SERU DA SE IMAJU ZA STA CUVATI
Cuj ovog gore pod nikom HE pobijedili ste samo 450 000 crnogoraca... i ne samo to cca 2000000 bosanaca i hercegovaca pobijedilo 8 000000 miliona srba ortodox turaka agresora JNA 5 silu u evropi, nismo imali ni puske kako treba ali naravno ortodox turcima kada kazes istinu znaju samo lajati i lagati kriju porijeklo nije malo 500 godina busenja
Svaka cast. Kako sam se nadala bash sam se fino udala. LIJEP pozdrav nasoj petorki, a posebno svima petorici .... i jos nesto umrite dusmani.
Nije mi jasno zasto chobanska populacija iz pasivnih krajeva komentarise sportove koje ne razumije. Siguran sam da bi nam mogli dati kredibilno misljenje o klisu, truhloj kobili, povlacenju konopca, jedenju bijelog luka u poderanim opancima, ne kupanju na duge staze ili nekom drugom natjecanju u kojem imaju neosporan kredibilitet, ali bojim se da to ovdje nikog ne zanima!
kakav je ovo nacin ne objavljujete mi komentare.
nikad mi nece biti zasto pojedini bosanski srbi, i hravati zive u ovoj za mene jedinoj i najljepsoj bosni i hercegovini, a toliko pljuju po njoj pa idite u srbiju i hravatsku kad su vam toliko prirasle srcu!!! A DA ONI VAS NE ZELE, pa ovdje nad nam koji zelimo zivjeti u svojo zemlji istresate svoje frustracije