Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma šta me briga sto ignoriraju HKK Široki, ta svakako mi smo Hrvatska!!!
Jeste
Je li ova djevojka na slici Eldinova djevojka?
Jadni ste. Opet se niste udostojili niti prenijeti vijest da je osmerostruki i aktualni prvak BiH u košarci HKK Široki ostvario još jednu, dvanaestu pobjedu u ABA ligi ove sezone. Utakmica je igrana 24.02.2012. u 18h, Široki je pobijedio Laško, i u susretima sa klubovima iz Slovenije ima omjer pobjeda i poraza 7:0! Time je osigurao da iduću sezonu BiH u ABA ligi može imati 2 predstavnika umjesto dosadašnjeg jednoga. Kako vas nije stid? Samo u zadnje 3 utakmice u ABA ligi koje je igrao Široki niste prenijeli vijest o 2 pobjede, ali ste zato javili da je Široki izgubio od Partizana u Beogradu. To dovoljno govori o ovome portalu, njegovim urednicima, ali i politici koja se vodi u ovoj državi. Vijesti o pobjedama Širokoga u ABA ligi se ne prenose zbog: 1.Toga što je Široki HRVATSKI klub, iz jednoga relativno maloga HRVATSKOGA mjesta? 2.Zbog toga što vam ovakve vijesti nabijaju komplekse? 3.Zbog toga što vam netko treba plaćati da prenesete neku pozitivnu vijest? STIDITE SE, OPET I OPET!!!
NESTO NEMA HORDI VIRSLARA NA TRIBINAMA
PU.š.IONAAAA SMRBADIJEEEE :-)
ma jarane sta reci, bas njesra od portala, a Sirokom respekt
...ricky srušio rekord, rashed potpisuje za lakerse, miller na pragu kuce slavnih, rose potpisao ugovor sa adidasom... i to vam naslovi u rubrici kosarke... bruka i sramota, jedini predstavnik BiH rastura u NLB ligi a vi samo stavljate kad izgube... koje ste vi smeće od portala... ps sretno bosna, nadam se da ćete sljedeće godine u NLB ligu
S ovakvom ekipom i ovo je uspjeh, samo tako nastavite