Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova utakmica je završila prije 15 sati ,trebali ste prekosutra objavit
Jordan institucija za sve :D I kad Kobe osvoji 10 naslova, za 90% ljudi ce Jordan biti bolji. A LeBron je dobar ali.. Fali nesto.. I za ovu tekmu, pravda je ucinila svoje.
Halo vi profesionalci sto se ku*cite jeste li ikad culi za produzeni korak ? Stajna noga mu je bila lijeva i napravio je korake samo kada je naskocio ta mu noga proklizala.. ebo te kakva djeca.. opste ne vrijedi da se neko raspravlja.. ovaj sarajevo x i jeste za vas ;) Portal za djeciju šprdanciju
Sto bi rekli malo proseto
Jaoooo! Mali koraci? Ulkazi lik u \"trokorak\" i nakon toga stane i još pivotira.! Mali koraci!!! E da im \'oće neko jope\' shuknut\'.
Gledao sam utakmicu, katastrofa! Jedni i drugi uzasni. Nije bilo sudjenje na strani Miamija, ali tacno bilo je puno gresaka sudija. Osim Butlera, niko nije mogao pogoditi kos u zadnjih 15 minuta.
ovo koraci?hahaha...daj ba pazite sta postavljate?!sramite se..izdrzi le bron, znam da tti je uzela djecu..ali ne daj se..
nigdje veze, tko prati NBA zna da se ovo tolerise i da je to za Amere normalno, jer nisu sitnicavi kao mi Evropljani... ma da ipak je nasa kosarka bolja i zanimljivija za gledati... :P
oci moje lijepe.... 3 koraka u naskoku samo, i nakon toga ja sam vidio 7 pomjeranja stajne noge... a sudija stoji gdje i ona kamera zadnja... rekao bi da se ovo i u rukometu svira, ali mislim da su ovo i u fubalu koraci...
ja vidim samo nake majmune da skacu ko divlji
Prvo nauci igrati kosarku pa onda pricaj.
kao prvo ovi koraci su vrlo mali, pomjerio je stajnu nogu vrlo malo.. naravno nase sudije (europske ) bi svirale ovo jer se kod nas puno sporije igra.. dok se u NBU igra na snagu, skocnost i dinamiku pod kosem, iskreno svaki sudija u NBA-u ce gledati da li ce ovdje faul biti a ne koraci.. i james nije da mi je neki idol ali je bacio na ovu fintu i jednog i drugog i da bi bio zvijezda kao on moras znati praviti i korake a da te sudija ne vidi ;) tako da sarajevo x ako neko napise \"travel\" i \"james\" na youtube prvo skontajte da li je video zaista takav ;)
www.smjesne-slike.blogspot.com
LBJ
jos jedan dokaz da je sport sve vise korumpiran
cuj koraci hahaha al je smijesan sa x, pa u nba sudije prave i gore stvari i to redovno to je normala, mogli su ovo stavit na udarnu vijest
ovo je svakodnevnica za nba. ne kontam zasto odjednom ovakva vijest ovdje. pa ovo se svakom superstaru dogadja ne samo jamesu. svega mi pomislio sam lik imao nesrecu ili nesto, a ono nisu mu svirali korake. haha ovaj sarajevo x je presmijesan.