Udario laktom suparničkog igrača
0
Kada nije išlo milom, LeBron James pokušao silom
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako je lik arogantan, posebno prilikom proslavljanja pobjeda ili dobrih poena. Odusevljen sam porazom Miami-a. Dosta utakmica u ovom nizu su dobili sretno.
Šta ti je lave ba đes' na Rusiju ?
papcic bio papcic ostao nema u njemu nista sportsko samo papanluk-curica u tijelu mrcine
a sto je lebron dobio po glavi napad prije to nije stavljeno, al je onaj hinrich dobio 3 banane u 3 minute, nije smio pod kos vise, 2 puta james pa bosh, drago mi je da su izgubili previse su se opteretili da stignu 33, bolje ovako neg da izgore u play offu, a onda ide ciscenje :D
netacna informacija.lebron je tesko fauliran bar 5 puta u toku utakmice i samo je stitio sebe.opca je praksa u nba da se na grube faule odgovori u sljedecem napadu istom takvom gruboscu.lebron je pustio 5 puta,sesti put je odgovorio.da je odgovorio nakon prvog grubog faula,miami bi pobijedio.
Jest našo na koga će. Otreso bi ga Boozer ko slinac.
pravo lice je otkrio u porazu primitivac
sto ga oseknu ovaj tetovirani :D
Jak Boozer, jedva ga pomak'o LBJ.
Ne kontam u cemu je ovdje stvar? Al ozbiljno! Ja mislio nekome nos razbio, slomio nogu ili sta vec. James je igrac koji trpi najvise kontakta u ligi. Samo sto je toliko jak sudije ne sviraju faule. A npr kod Duranta, ako ga malo neko pipne lik izgubi ravnotezu i dobije dva slobodna. Nije ni cudo sta svaku drugu tekmu puca po 20 slobodnih. I nek jednom i Miami izgubi, nek vide da nisu svemoguci. Al opet 27 tekmi zaredom. Puno brate. Jaki su ko zemlja.
Zato Dzejmsn ikada nece biti medju najvecim.Ali i zbog mame koja je po Klivlenda obradila... Hvala James ..
iverson je tataaaa za vassss sveee... pi**ini dimovi od 73847 kila misle da znaju igrat.. ccc
LA LAKERS
Ti se razumijes u kosarku ko moja baba u kompjutere...
Pojeo ga Kirk Hajnrih, nije mogo meda. A isto tako sam ja pojeo tiket.
nesportska ko Bosmal, bas gleda kad ce lik naici i kidise, da ga udari, nema toga vise, idi u MMA pa se tamo ispuhaj,ako mozes naravno,