Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
D2gruA ugrzmtxhdzdu
EaNd2X , [url=http://wxrnxfvzavwf.com/]wxrnxfvzavwf[/url], [link=http://bccnkejkaoqy.com/]bccnkejkaoqy[/link], http://wedbuuxhihvw.com/
5X4F8P fmlsoezltdux
It is wonderful to hear that you are stonrg enough to work and to be in an environment with books. Good luck Pam! You are now on the Atlantic!!!
pratio sam njegove igre i u reprezentaciji....pravi je talenat i smiješi mu se svijetla budućnost...dogurat će i do nba lige sigurno...
Znaju normalni narodi, kod njih se o toj temi ni ne priča, svako zna šta je. A kod vas, koji češće mijenjate naciju nego odijelo, nikad se ne zna.
bravo jusufe! nego armijo, vec krenula ta prljava kampanja, nacionalnost bosanac i nista drugo! zna se sta je nacija (barem u svakoj normalnoj drzavi)
I po tome će utakmica ostati zapamćena? Hoće možda u njegovoj obitelji, a sve ostale ljude boli čuka za Mušana. Pardon, Jusufa.
nacionalsnost – BOSNJAK jezik – BOSANSKI vjeroispovjest – ISLAMSKA nacionalsnost – BOSNJAK jezik – BOSANSKI vjeroispovjest – ISLAMSKA
Bravo, Jozefe!