Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ovo je spin SDA, ovo nije istina. Gigant Uzunovic neki dan rekao da ce uskoro igrati aba ligu, ja njemu vjerujem.
Ova Zenica treba pogasiti sve sportske klubove
kakva je ovo prevara od trenera... ekipu s kojom je osvojio europsko prvenstvo onda je sastavio i trenirao do samog turnira EMIR HALIMIĆ. Preuzeo je na samom turniru ekipu od trenera kojeg su tada prgavci iz saveza smakli samo zato što je dobar sa Nurkicem... Hala je najviše zasližan za tadašnji i jedini uspjeh naše mlađe repke. LP
Ko god da je ovo osmislio, uspio je... Polako postajemo nazalost jedno veliko selo. Derbiji na Bilinom i Bilimiscu izgleda samo lijepa uspomena.
Nisam Zenicanin,ali neka je stid i sram svih onih koji su doveli Celik do ovakvog stanja ,i u fudbalu,a evo i u kosarci.
Ubijena i opljačkana Zenica, tuga...
Prodajem panj uparen
Mislis na sebe i zenu garant 2 panja uparena .