KK Bosna "izbačena" iz NLB lige
0
Imamović: "Ovo je nevjerovatno, žalit ćemo se"
Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
patka
navijam za bosnu al ovo je sramota.predlažem da prodaju klub za male pare nekom ko će znati nešto uraditi kao što je u partizanu.ovdje više ne pomaže ni parežanin ni nlb.ma a dovedu fila deksona i za njega bi bilo previše
Naprijed Igokea,proslavi nasu napacenu drzavu Bosnu i Hercegovinu!!!
sta se imaju zaliti i onako su jadni!
NABIJEM I BOSNU I BORAC I IGOKEU I SLOBODU I ŠIROKI I ZRINJSKI NA SVOJU SRPSKU SARAJEVSKU KARINU. SVI STE VI SEOSKI ŠABANI. SLAVIJA SARAJEVO ZAUVIJEK.
Srbin sam,ali vidjeti bivseg evropskog prvaka na ovako niskim granama nije prijatno.Realno Bosna nije zasluzila NLB ligu najvise zbog rukovodstva koji su prosle godine doveli igrace koji ne zasluzuju da igraju u nekim nizerazrednim klubovima,a kamoli u Bosni.
Jarane da su došli do finala ne bi ih izbacili. Stipu te priče ceo svet protiv nas.
Svi ste glupi i ne vidite da Srbi i Hrvati opet izbacuju tim koji se zove BOSNA i koji je simbol ove drzve. Oni to nece dozvoliti ne zbog bodova nego zbog Bosne i Bosnjaka. Pa pljujte po SDA idioti.
Potpuno zasluzeno, sto bi jedna Bosna igrala u tako jakoj ligi kad veze nemaju....zaista dobra odluka....bosna je postala katastrofa zadnje 2 godine......podrzavam ovu odluku......
u ebote što si z..eban pravi sliniša
E extra iako nisam navijac Igokee radovacu se svakom mecu sa nasim SRPSKIM klubovima.......CZ,Partizan,Hemofarm,FMP,Rradnicki braca iz Kragujevca....ma nije bitno svaka tekma ce biti praznik........a za ove imam da porucim da prate kvalifikacije za sjedecu odbojku to je valjda njihov nacionalni sport......
Ne napadajte TenderBega Nihada, to je staril playmaker i vrhunski poznavalac kosarkaske igre ;) sta on dotakne to se odmah pozlati.. posjeduje sve kvalitete: visina, brzina, probojnost, ljepota, rodjeni kosarkas..
hajde sine pljuc pljuc pljuni na glavni grad kojeg nikad neces biti dostojan, jadnice iskompleksirani. sto to onda pola tuzle grabi rukama i nogama da zivi i radi u sarajevu pa da i oni, nadaju se nece li Bog dati, postanu \"sarajlijice\" zagrabi malo soli i suti, pametniji si kad sutis.
Neka je..igrali su očajno , Igokea je bila bolja u ligi i zaslužili su prolaz.
E moj Imamovic, kako te nije stid, pa Igokea vas je rasula u zavrsnici prvenstva, sramota....valjda i trebamo slati najbolje timove u NLB ligu? E moje sarajlije