Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jordan, Johnson, Bird, Malone, Barkley, Robinson, Stockton, Ewing, Pippen, Drexler, Moullin, Laettner protiv Kukoc, Divac, Petrovic, Paspalj, Radja, Zdovc, Savic, Avdic, Danilovic, Vrankovic, Djordjevic, Naumoski Koja bi to tekma bila 1992.... A vi se ostavite supljeg prepucavanja. To nas je i kostalo stotine hiljada mrtvih, razrusenu zemlju i sto godina zaostatka za Evropom. I te \"Dream\" utakmice 1992! Gdje bi sad bili nije bilo vas nacionalista? Bili bi jaci, bogatiji i razvijeniji u svim pogledime nego vise od pola Evrope! A sad nemo niko jadniji od nas (mozda Moldavija?). Hvala nacinonalistima svih boja!
Najbolje su uje i b.al.ianeri kada se raspisu kako je divac c.etnik! A covek svuda po svetu pricao da je Jugosloven. Bem ti zivot sa kim smo mi ziveli. Gori ste od smrdljivih arapina.
Mars cetnice jedan... Kad si prosao svijet, prosirio horizonte... tek tad si donekle shvatio sta znaci biti covijek... Sad se stidi svojih dijela, bolje receno nedjela...
Vlade, zaista si bio odličan košarkaš, ali si nikakav čovjek. Sada se blamiraš i sramotiš s funkcijom koju vršiš. Voliš se uvlačiti svakome u š...., i time blatiš svoj sortski uspjeh, to je tvoj izbor i poštujem ga iako ga nerazumijem.
Nisi došao jer si bio č_etnik koji ne zna cijeniti prijateljstvo...
Vlade, znam da ce ti ovo neko prenijeti: igrac = vrh coek=pich*ka svih pich*ki i to chetnichka @??? Guzi se svaku noc!
Eeeee, nasekira se Vlade za vase komentare sa svojim milionima!
koja ste vi bagra...luzeri
De ste bre, ko nas zavadi?
Htio sam ići Draženu na sprovod, ali...sam taj dan zderao krmetinu na Ravnoj Gori, sa vojvodom Seseljom i popom Grujicom.
Zelio si doci Drazenu na sahranu? Sta pricas to nacionalisto? Zaboravio si da je tebi zabranjeno krociti u Hrvatsku zbog gazenja njihove zastave na SP u Argentini. Ili si mislio da su ti to Hrvati oprostili? Sumnjam. A pokojnom Petrovicu si se upravo zbog toga i zamjerio. Ti si tip s dva lica kao i svi sto su u Smrdiji. Cas nas mrzite, a cas nas kao fol volite. Srpska posla. Fuj!
SMRT SRBIMA
Pa eb.ote on, upravo je taj pokatoliceni Srbin poceo da ti mase sa sahovnicom ispod nosa,kad se jos nije ni slutilo na rat.I ovde se moze postaviti pitanje kome je stalo do opstanka Tugoslavije.Pitao bi te Vlade kad bi se tebi desilo ko i njemu da li bi ti dosao u Priboj na sahranu?Dosao bi ti al da ti se popisha na grob!Srbine moj, kad ces vise nauciti da ne prastas?
Molio bih samo one koji nisu pratili niti dorasli da gledaju kosarku u to vrijeme neka se suzdrze komentara.To su bili velikani svog vremena, Divac je veliki igrac i covjek i ostavite ta svoja pljuvanja. Pokusajte jednom odrasti i biti ljudi....poizdrav..
ali... Sam srbin i nacionalista jer je to u nama urodjeno