Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvi luzeri ovi hrvati nemaju ekipu od 92, loze se fol da odu na olimpijske, ima da ih dobijemo ako bog da! NAPRIJED BOSNAAAA
nasi momci dobijaju hladno ove kockaste balvane....ima teletovic i kompanija da im pokaze kako se igra kosarka
Ja sam navijao za Hrvatsku, jer oni nemaju veze s ovim nasim katolicima-pohrvaticama. Hrvati su uvijek navijali za Bosnu. Znaju to nasi katolici.
ne stima ti ono za bugare(slaveni), bugari su turkmensko pleme i dosli su na balkan gdje su se pomijesali sa lokalnim slavenima, drugo rasanni imaju cetvrtaste glave kao osmanlije, turci su tek nastali osnivanjem republike a dobili su ime po osnivacu iste Ataturku
Odoh, a ti se malo raspitaj kod čika Google-a. Možeš čak poslati kap svoje krvi da ti tačno kažu odakle Potječeš. Vrlo interesantno i ne treba to da ti smeta. Budi pozdravljen!
Hahahahahah! Ovi hrvati ne mogu ni Makedoniju dobit a njihov trener misli da imaju sanse protiv srba. Nadam se da ce BIH iznenadit jos koji put i da je vidimo u ROUND 2! Ajmo Bosnooo Bosnooo Bosnooo ajmo Hercegovinoooo!
Pravi slaveni su dosta slični nordijcima koji su jedan od najstarijih naroda u evropi, a jezik veze nema s tim.
Da li je istina da Srbi iz repke BIH imaju slike na Facebook sa Ratkom Mladicem bosnjackim dzelatom na majicama?
Ma, kakvi nordijsci na samom jugu evrope,..nije ti to tako dobra teorija ... to su sloveni, vidi se po jeziki i poneki iliri(starosjedioci i kako je ko dobijao ratove ima i njih pomalo i to je sve
Nordijci su se zadržali samo u zabačenim selima bosne. Iskonski bosanski seljaci su plavi, visoki, svijetlih očiju, što se i danas može vidjeti, mada već rijetko. Nisam rekao sandžaklije! Hrvat slavonac veze nema sa dalmatincem itd.
Ko lici na skandinavce? Bosanci? Pa nije ti to bas sto stoposotna istina, drugaciji su to narodi i po ocima i glavi i kosi skeletu cijelom, to je smijeseno tvrditi, ... a ko zivi na jugu Srbije? Sandzaklije,i tako dalje, oni su iliri i turci, jel tako kazes? a ko su ti iliri? bitno je u zivotu da imas dobru volju, hrvat to ne moze imati posto je on samo stari losi srbin, a ti si dokon covjek, trazi nesto drugo da se zanimas a ne te gene, to nista nije tacno tako kako ti kazes, to moze svako da vidi .. hrvat je samo srbin sa greskom
Toliko od mene. Htio sam samo reći da narodi kako ih mi smatramo u stvari ne postoje. Mi se određujemo pomoću samo jednog markera, a u stvari nosimo barem još 20-tak haplogrupa različitih naroda. Ako npr. niisi okrugle glave, onda ti je veći brat rumun nego leskovčanin. I kod drugih je tako.
Vikinzi su nordijci pa si donekle u pravu. U pravu si i za oblik glave ali zavisi i koji dio srbije. Šumadija veze (genetski) nema sa istokom srbije koji su romani (rumuni-vlasi) ili sa jugom srbije koji su većinom iliri+turci. I, opet tačno. Ovo su slučajni uzorci i ne pokazuju 100% tačnost.
a ti licis na vikinge? hehe ... mozes ti da srbina prepozans? ja sam pricao jednom sa jednim turcinom.. on kaze da turic imaju okrugle glave, a srbi ne i da su zbog toga razliciti ... ti testovi sa dna nisu naucni nego slucajni, trebalo bi 100.000 ljudi ispitati i onda bi se nesto znalo ... ma eto i nije toliko bitno, ali hrvati su samo nesretna mutacija srbina i zato i gube uvijek ...
alo Turcini Psttt !
Nije ni svaki bosanac isti, niti svaki hrvat, ni svaki srbin isti. Slaveni su slični nordijcima a to kod bugara i srba nije slučaj. Ovo je postotak gena kod naših naroda, pored slavenskog.
vrankovic nije spsoban voditi hrvatima repku vidi se iz aviona...nadam se da cemi i mi i susjedi proc