Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako prođu čehe i odu na Srbiju biće varijanta - Na pet minuta do kraja utakmice, 2 miliona televizora u Srbiji prebacuje na HRT. :DD
Ima li neko da skloni ovog retarda sa svastikom u nicku?
nema. nakotilo se gamadi na ovom kliixu, rezultati incesta
Strah od Srbije je čudo!
Srbija je trenutno od svih nas iz bivše Juge najjača ,ali ovo možemo gledati kao taktički poraz jer ova utakmica nije imala utjecaja na plasman Hrvatske. Ako je bio loš dan,onda je dobro da je bio sad kad nije važno ,ali svejedno ako Hrvatska bude igrala protiv Srbije objektivno gledajući nema velike šanse .
Svatko ima neke šanse protiv svakoga,ali objektivno gledajući Srbija je jača . Tu ne govorimo o utakmici Srbije protiv Srednje škole Sesvete,već protiv Hrvatske koja je doduše imala loših partija na ovom prvenstvu,ali imala je i dobrih ,pa ne mozemo reci da nepostoji ni teoretska šansa ,al da je Srbija jaca ,jača je.
da je Croatia bila u grupi smrti B ne bi oni vidjeli drugi krug ni pomocu sociva
Smirite se, rezultatski nebitna utakmica i namjeran poraz kako bi se što manje otkrilo za nokaut fazu. Nije za ništa Hrvatska prvi favorit za zlato.
ideshhhh.....
jos mi croatismus prevedi ovo "Nije za ništa Hrvatska prvi favorit za zlato" pa da vam zazelim srecu. jel hrvatska za zlato il za nista il sta? : /
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kmezonja za koga si odigrao ovu utakmicu.
Ako se Srbija i Hrvatska sudare u četvrni Hrvatska gubi sa 30 razlike. Siguran sam da će Bošnje navijati za Srbiju.
Bosnje imaju svoju zemlju i boli ih kita i za hrvatskom i srbijom.
tako je banja luko..mi ne kalkullšemo, gazimo redom ko god da nam stane na put..baš nas briga protiv koga igramo
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kocka je bacena haha