Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bojan Bogdanovic Mostarac odveo Hrvatsku u Brazil,cestitke samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu ja,Volim te Hrvatska
ne zaboravimo i Širokobriježanina Planinića,Hercegovci kao i uvijek jedni od najvažnijih kotačića hrvatskoga sporta!!:)
@serbuladrinsky Simpatizeri četničkog pokreta kažu da nije Srbin zato što igra za "ustašku genocidnu tvorevinu"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je veceras bilo humano razvaljivanje Portorika i to sa pola snage jer nije forma podignuta na 100%
ona hrvatska je pojela grcku prvo a poslje sa italijom bila predobra tekma bogdanovic,saric,simon,planinic svaka im cast kako su igrali
valjda mislite na Olimpijske igre, olimpijada je pauza između olimpijskih igara!
valjda mislite na Olimpijske igre, olimpijada je pauza između olimpijskih igara!
mislim da Srbija posle SAD i Spanije,ima najvise izgleda za neku od medalja na OI. Dobre utakmice,bilo je uzivanje gledati. srecno.
@Slovenac bolje idi trazi caleta konjusaru. duvaj ga malo haha
@Slovenac cekam da ga prvo izduvas konjusaru....duvaj ga
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
.......zašto srbi navijaju za manchester united.............. .......vodio ih FERGUSON...........
bez čitanja texta, aferim komšije. strašno se radijem uspjehu komšije , nekako ga smatram bliskim,svojim.naprosto ga znam! Izvini komšija, ako tvoj uspijeh doživljavam lično, drugi put ću potajno.
Acino pozitivno ludilo jos jednom je doslo do izrazaja. Za Srbiju se manje vise ocekicalo da ce proci.
Hrvati se moraju riješiti smiješnog Roka Ukića i procvjetat će. Fala qurcu pa se kišna glista Ante Tomić oprostio od reprezentacije, bez njega je Hrvatska pedeset posto jača. Neka njega u Barseloni neka ih pojačava :) Smiješan, presmiješan igrač.
Srbija je imala smiješnu kvalifikacionu grupu. Hrvatska će ih izdominirat u RIU. Nakon nogometa i rukometa u kojemu je Hrvatska nekoliko svjetlosnih godina ispred Srbije red je da se stvari konačno postave na svoje mjesto i u košarci. Zna se odakle su košarkaški velemajstori poput Kreše Čosića, Tonija Kukoča. Dina Rađe i najveći košarkaš svih vremena Dražen Veličanstveni Petrović. Nisu Cibona i Jugoplastika džaba bili pet puta evropski prvaci.
@dobroje hahahaha to je najbolji opis svega ovoga.U tenisu imate Djokovica koji ustvari nije ni Srbon.Al ok.U odbojci ste digli nesto u svjetskoj ligi i to je to.Gdje ste bili u Poljskoj? U kosarci imate srebro kao i mi.Vidjet cemo u Riju.U vaterpolu inace vrlo popularnom sportu smo mi branitelji naslova iz Londona.U atletici ce te oavojit nista u Riju.Spanovicka nema sanse protiv one Amerikanke,a nama je garantirano zlato a mozda i Vlasic nesto osvoji.Nogomet i rukomet necu ni spominjat tamo smo nebo zemlja za vas.U veslanju cemo pobrat medalje.Streljastvo također.Taekvando i judo imamo velike sanse.Nemoj biti tako neobjektivan.
Ajde prekrsti se jos jednom pa napisi komentar... sta izvali covjek strasno...sto se tice kosarke daleko ste iza nas...budite srecni da niste ispali od grcke poslije one katastrofe se provukli jedva i sad glumis mudo pred Srbijom koja je u top 4 evropske reprezentacije godinama a vas tu nema i nece biti...drzite se rukometa tu ste jedino dobri ..
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Jos da smo imali zdrijeb kao Srbi,pa prosli bi bez ikakvog stresa.Samo oni supci mogu slavit pobjede protiv Angole i Portorika.Jaca konkurencija na prvenstvu Oceanije.
@PredsednikMile nemoj se sramotiti.Italija i Grcka u odnosu na Angolu i Portoriko?! Tebi je to isto?! A kako ce te nas to nabit,da li onako kao i mi vas u rukometu i nogometu? A tko je olimpijski prvak u vrlo pularnom sportu kojeg igra 5 drzava zvanom vaterpolo?
@PredsednikMile nemoj se sramotiti.Italija i Grcka u odnosu na Angolu i Portoriko?! Tebi je to isto?! A kako ce te nas to nabit,da li onako kao i mi vas u rukometu i nogometu? A tko je olimpijski prvak u vrlo pularnom sportu kojeg igra 5 drzava zvanom vaterpolo?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jos da smo imali zdrijeb kao Srbi,pa prosli bi bez ikakvog stresa.Samo oni supci mogu slavit pobjede protiv Angole i Portorika.Jaca konkurencija na prvenstvu Oceanije.
Kad čovjek pogleda Talijani ne mogu dobit Hrvate ni u jednom sportu. Ne znam, ali mislim da u nogometu imaju nekih sedam službenih utakmica nikada Italija nije pobijedila. U vaterpolu ih Hrvatska izdominirala na zadnjoj Olimpijadi u finalu. U košarci Talijancima padobrancima ni domaći teren ni sudije ne pomažu. O rukometu neću ni pričat. Talijani Hrvate ne mogu više dobit ni u boćanju
Bar mi muslimani imamo za kog navijati ..dvije nase selekcije na OI :))
Gledao sam utakmicu između Italije i Hrvatske i mogu reći da mi je izuzetno drago što su talijanski upuvandusi i zalizanderi pojeli ćufte. Hehe kako je bilo lijepo vidjeti usrane žabarske face u publici i na terenu. Dali Talijanci 3 miliona eura kako bi se kvalifikovali u RIO kad ono...hahaha padaju Talijanci ko na Drvar padobranci. Šta je sport i šta je život. Očigledno je da su na klupi Kukoč, Rađa i drniški orao Vranković Stojko kockastima na terenu ulili samopouzdanje i vjeru. Bravo!