Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Chicago? čak ni sa Howardom ne mogu osvojiti...idalje bi bili rupa na poziciji dva (bek šuter)...a Chicago kao i Miami imaju prostor u salary cap-u da ga dovedu...Miami je tu negdje oko 58miliona što je granica...(dakle uz informaciju da u rosteru imaju 5 centara ne bi bilo problem napraviti prostor za Howarda...samo bi bilo glupo da 4 superstara igraju u istoj ekipi...btw Veliki sam fan Miamija odavno...ovo sa Boshom i Jamesom mi nije baš leglo...više mi se sviđala ona šampionska sa shaq koji jeste fakat jeo malu djecu u 25-oj ;) ) najveće šanse imaju rasipnici lakersi...ali dugo do idućeg ljeta, a i tada će Superman gledati s kojom ekipom ima šanse za naslov baš kao i james i bosh...neće tu čovjek mnogo zanovetati oko ugovora ;)
Pa magarac nije nba kao nogomet po evropi..npr real sto radi i kupuje igrace kako oni hoce...u nba ima salary cap sto znaci cifra preko koje nemoze ni jedan klub preci shoshon jedan...Za sad Chicago bulls se krece oko 55 mill tj. koliko trose na ugovore igraca godisnje..za lakerse da bi igrao moraju poslati kobea u penziju ili da ga prodaju + jos 3 igraca da mjenjaju ili prodaju...a kad bi to uradili..koji ce k...c onda tamo... Za sad Chicago ima najbolji sansu da ga dovede i uz ROSA i DENGA nece im niko moci parirati...
sta ce kad pored shaqa izgleda ko dijete shaq u 25. je jeo malu djecu
bas je shoshon.
@ Shoshon the... A Salary Cap ?
Dodji u Miami!!!! wade-james-bosh-howard !
>Los Angeles Lakers. Jednostavno.
eto ga sada u bullse pa da iduce sezone rasturimo ligu.
najbolji centar lige ubjedljivo!!!