Košarka
0

Howard odbio produžiti ugovor s Orlandom

Totalsport
Dwight Howard
Dwight Howard
U razgovoru za NBA.com, trostruki uzastopni najbolji odbrambeni košarkaš NBA lige Dwight Howard rekao je da nema namjeru potpisati produženje ugovora s Orlando Magicom, što znači da će sljedećeg ljeta imati status slobodnog agenta.

Govoreći u stanci Adidasovog Eurocampa u Trevisu, Howard je u dobrom raspoloženju objasnio kako želi ostati u Orlandu, ali da su u timu potrebne određene promjene da bi se konkurisalo za naslov, a takav je stav prenio i vlasniku Magica Richu DeVosu.

"Želim osvojiti naslov i mislim da vlasnici to znaju. To je bio moj cilj i misija otkako sam stigao u NBA ligu. Nemam nikakvih drugih ciljeva u planu. Moj je glavni cilj osvojiti naslov i želim u ekipi 14 igrača koji misle jednako kao i ja", rekao je 25-godišnji centar Magica.

Upitan ima li takve igrače sada u timu Howard je rekao:

"Ponekad su dečki cijelim srcem unutra, a onda ponekad moji saigrači dopuste da im u uho uđu neke stvari koje onda utječu na njihovu igru i pristup utakmici. Rekao sam vlasnicima da u ekipi moramo imati igrače koji će igrati maksimalno 48 minuta i koji će dati sve od sebe za naslov."

NBA