Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam čovjeka lično, ali znam dok je on bio generalni sekretar da je svaka naša reprezentacija bila u A diviziji. Danas nije nijedna.
Ista stvar, možda je i krao, ne znam, ali vrlo dobro znam da je U20 osvojila B diviziju-zlato, da je U16 bila prva u A diviziji-zlato, a U18 osvojila 4. mjesto i ko zna koje bi osvojila da se Atić nije povrijedio u polufinalu u prvih par minuta. Današnja U16 ima skor 0 pobjeda, 3 poraza, a od Francuske smo izgubili oko 70 razlike.
Nihad Imamović toliko afera, korupcije, a tvrdi da je pošten i da mu svi namještaju afere, a taj isti gospodin sve više bogatiji da kupuje čak i Agrokomerc ko bez šale za nekoliko miliona eura.Nema firme gdje nema svoje dionice...
Dragi moji, kada bi ste imali priliku pročitati sve ugovore koje je on sastavljao sam sa sobom, potpisivao ih u nečije ime, prioritetno sve uredno isplaćivao sebi i čimio druga čuda za spas BiH košarke''. Kad bi u ovu čorbu dodati i g-dina Imanamovića, Konaklovića, Bukvurea to bi bila obogaćena ''ajpren čorba''.
On i Konakovic su u crno zavili našu kosarku
Možda je čovjek stvarno pošten, ali s obzirom da ima veze sa Rogaticom , onda ne mogu biti siguran da je skroz pošten.Poznajem neke Rogatičane koji su preko Grepka došli u Sarajevo sa jednim poderanim gaćama na sebi, ali kada su se dokopali pozicija u javnim firmama stekli su ogromna bogatstva.Tu prije svega mislim na bivšeg šefa komercijalne službe u komunalnom Rad.
A tek Imamovicev potpis, mislio sam da je malo pismeniji
Jel ovo onaj sto je bio u ziriju Hajatovih zvijezda ?? :))
Kakva slucajnost bas kad mu kum Konakovic uzme vlast u ks sam,sve mu se raspetlja. Sto bi,nasi rekli, mirakul
zanimljivo kako sasvim realni komentari protiv ovog ološa imaju mnogo dislajkova dok neki bezvezni sa prikrivenom dozom podršte pomenutom ološu imaju nerealan broj lajkova..dal to znači da je bosanac(lik iz viceva) ipak nerealno glup?
Otkud ti pola miliona Harune?
Kriminalac svoje vrste
@Galina... ima njih dosta a ima i onih drugih : .. https://www.youtube.com/watch?v=IfufuLRe4iE
Sto bi glavni u SDA rek'o med mjesat a prste ne lizat..tesko.
kakva samo faca prevarantska fujjj al bih ga pljuno sad!dok nam ovakvi kroje sudbinu sporta u koji treba neka para da se uloži bićemo dobri samo u invalidnim sportovima!
Jad bijeda, Bosnjo i sport se ne moze mjesati, to jedino ako ima takmicenje u citanju Kur'ana onda mogu osvojiti litar serbeta.
@MujoNDHSibenik ....KK Bosna 1979 Sampion Europe
Ostao je jedan racunar jos , jesi i njeg mahnuo ... kakav degenerik